dansk sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring, som er en virksomhed der omsætter for over 500 millioner kroner per år, skulle have hjælp til rekruttering af medarbejdere på Linkedin, og til Linkedin annoncering generelt.

Vi hjalp dem ved at holde en Linkedin Workshop

Modified Solutions fra Viborg

I den her SEO case fortæller vi om hvordan vi hjalp et kendt webbureau fra Viborg som var blevet ramt af en Google penalty, og havde mistet over 75% af deres organiske trafik.

sandgrav solutions

Sandgrav Solutions fra Hillerød

Læs vores case om hvordan vi hjalp et større bogholderfirma med både webdesign på deres wordpress hjemmeside, med SEO og med generel rådgivning vedrørende online marketing.

Dinseng.dk fra Viborg

Læs en spændende case om hvordan vi skaffede en ROAS på 1800% i en hård branche som salg af senge er online. Kanalen vi arbejdede med var Google Shopping, hvor vi brugte Smart Bidding budstrategier.

Bluecity en landsdækkende kæde

Læs mere om hvordan vi hjalp Bluecity med at få kontakt til journalister fra DR.dk og stærke fagmagasiner indenfor deres branche med henblik på at få stærke links til deres linkbuilding.

ERPgruppen fra Kolding

Erprgruppen fra Kolding er en større virksomhed der primært hjælper med konsulenthjælp til Navision.

Vi hjalp dem helt i top med hjælp af SEO, og konverteringsoptimering.

lead tragt med linkedin sales navigator

Linkedin Sales Navigator case

Læs en case med en anonym kunde, hvor vi hjalp med at generere B2B leads via Linkedin Sales Navigator.

Vores cases spænder vidt. Fra virksomheder der omsætter for over 500 millioner kroner per år, til mindre iværksætter der stadig er i startup fasen af deres drøm.

Vi har cases fra alle de arbejdsområder vi arbejder med indenfor online marketing, og da vi har arbejdet med online marketing i over 18 år, er der altså langt flere cases end dem du ser på siden her.

Kontakt os gerne allerede i dag og hør om SEO cases, Google Ads cases, Linkedin, Facebook og Outreach Linkbuilding cases.