100% Verdens Største Sociale Medie

+8 år som Facebook bureau for danske iværksættere. Må vi hjælpe dig også?

Vi er et Facebook bureau som har hjulpet danske iværksættere som dig i Aarhus, København, Aalborg og Odense i over 8 år med annoncering på Facebook. Nu kan det være din tur.

facebook bureau

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

salary color
fbd78727 c6f2 4e93 bf85 a9da42f58805 1
norriq
dansk sundhedssikring
download 3
sandgrav logo
ERPgruppen logo vert sort bla╠e

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lad os se på hvad vi som Facebook bureau kan hjælpe dig med

  • Er du allerede selv god til Facebook annoncering, men har blot brug for et par hjælpende hænder?
  • Har du lidt til ingen erfaring med at annoncere på Facebook?
  • Eller har du fin erfaring med det, men kunne godt bruge noget eksperthjælp?

Hvad enten du vælger der, så kan vi naturligvis hjælpe dig. Og om du skal bruge 3 timer per måned, eller 300 timer per måned så er vi der også for dig.

Vi har som sagt kunder i hele landet, så når vi alligvel er forbi og besøge dem, så kan vi kigge ind forbi jer også, og vi kan komme i dybden med hvordan at vi som Facebook bureau kan være den samarbejdspartner der kan løfte det hele til nye højder.

Erfaringer som Facebook bureau

Online Marketing Bureauet Aps startede for over 18 år siden med at lave online marketing. Den gang var det vores stifter Jimi Hove der lavede SEO for et rengøringsfirma.

På det tidspunkt kunne man slet ikke annoncere på Facebook, og Google Ads var heller ikke sådan for alvor helt i gang endnu.

Men senere da Facebook tog fat, så blev Facebook annoncering en del af den pakke som vores kunder efterspurgte, når vi nu alligevel lavede SEO for dem.

SEO og Facebook annoncering har det tilfælles at kommunikation er et super stærkt, og desværre også overset, redskab i henhold til at få succes med sine annoncer, eller sin outreach når at man laver content, og outreach indenfor SEO.

Så kommunikation og data er vores helt store cocktail, når vi skal annoncering på Facebook for dig.

Det viser vores +8 års erfaring at det er det der giver de helt store konverteringsrater, høj kundefastholdelse, høj CTR og lav pris per konvertering.

facebook bureau
Vi er officielle Facebook Marketing Partners

Vores priser som Facebook bureau

Vores mindstepris på vores Facebook pakker er 1500,- kroner per måned inklusive moms (læs mere her om hvorfor at vores Facebook annoncering koster det den koster)

Men kort fortalt kan vi sige at den helt lille pakke er for 1 kampagne, men nogle få annoncer, ingen kompliceret opsætning med specielle målgrupper og så videre. Men hvor at du får sat noget synlighed i gang, får testet nogle annoncer og får lavet små justeringer hver måned.

Vi har også de helt store kunder, som skal have det hele.

Opsætning af komplicerede målgrupper, avanceret tracking (såsom attributionsmodellering), annoncer der er lavet med baggrund i virksomhedens brand, tone of voice, arketyper og avanceret rapportering hver uge eller måned.

Når at vi har fået en god indsigt i jeres behov, så laver vi et tilbud til jer.

facebook bureau priser

Ved vores små pakker har vi løbende måned + dages opsigelse og ved vores større kunder kan der være 3 måneders gensidig opsigelse.

Vores fokus er naturligvis på hvad vi som Facebook bureau kan hjælpe jer med, så kontakt os gerne såfremt de her tal ikke er hvad i havde håbet på.


Må vi være dit Facebook bureau?

Facebook er “bare” endnu en platform. Det der virkelig tæller noget er om man som Facebook bureau har forståelsen for den brug af data som kan bruge på Facebook. Men det er i endnu højere grad vigtigt at man har forståelse for klassisk markedsføring, såsom hvordan man taler sin målgruppe og en helt masse andre ting som vi har brugt mange år på at perfektionere.

Så i den forstand er Facebook “bare” en platform. Der er nogle særlige ting omkring hvordan man helst skal skrive til folk som er anderledes på der i forhold til for eksempel Linkedin (hvor sproget er mere fagbaseret og stringent). Til gengæld har Facebook utroligt mange data om vores adfærdsmønstre, og det kan hjælpe deres algoritme med at finde den helt perfekte målgruppe til netop dit produkt. Selv efter de mange datarestriktioner der er kommet de senere år.

Med den forståelse vi har indenfor klassisk markedsføring, og anvendelse af data i marketing, så spørger vi igen om vi må kigge forbi jer, og se om vi kan levere det i forventer ?