Facebook bureau i København med noget på hjerte

+8 år som Facebook bureau for danske iværksættere.

Vi er et Facebook bureau som har hjulpet danske iværksættere som dig i Aarhus, København, Aalborg og Odense i over 8 år med annoncering på Facebook.

facebook bureau

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lad os se på hvad vi som Facebook bureau kan hjælpe dig med

  • Er du allerede selv god til Facebook annoncering, men har blot brug for et par hjælpende hænder?
  • Har du lidt til ingen erfaring med at annoncere på Facebook?
  • Eller har du fin erfaring med det, men kunne godt bruge noget eksperthjælp?

Hvad enten du vælger der, så kan vi naturligvis hjælpe dig. Og om du skal bruge 3 timer per måned, eller 300 timer per måned så er vi der også for dig.

Vi har som sagt kunder i hele landet, så når vi alligvel er forbi og besøge dem, så kan vi kigge ind forbi jer også, og vi kan komme i dybden med hvordan at vi som Facebook bureau kan være den samarbejdspartner der kan løfte det hele til nye højder.

Erfaringer som Facebook bureau

Online Marketing Bureauet Aps startede for over 18 år siden med at lave online marketing.

På det tidspunkt kunne man slet ikke annoncere på Facebook , og Google Ads var heller ikke sådan for alvor helt i gang endnu.

Men senere da Facebook tog fat, så blev Facebook annoncering en del af den pakke som vores kunder efterspurgte, når vi nu alligevel lavede SEO for dem.

SEO og Facebook annoncering har det tilfælles at kommunikation er et super stærkt, og desværre også overset, redskab i henhold til at få succes med sine annoncer, eller sin outreach når at man laver content, og outreach indenfor SEO.

Så kommunikation og data er vores helt store cocktail, når vi skal annoncering på Facebook for dig.

Det viser vores +8 års erfaring at det er det der giver de helt store konverteringsrater, høj kundefastholdelse, høj CTR og lav pris per konvertering.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi er vant til at samarbejde med helt små iværksættere, til store virksomheder der omsætter for flere hundrede millioner per år

download 5
Omsætning over 11 millioner per år
logo stacked greendark
Omsætning over 20 millioner per år
norriq
Omsætning over 67 millioner per år

dansk sundhedssikring
Omsætning over 400 millioner per år

images
Omsætning over 24 millioner per år
download 3
Omsætning over 32 millioner per år
sandgrav logo
Omsætning over 7 ½ millioner per år
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
Omsætning over 12 millioner per år
facebook bureau
Vi er officielle Facebook Marketing Partners

Vores priser som Facebook bureau

Vores mindstepris på vores Facebook pakker er 1500,- kroner per måned inklusive moms (læs mere her om hvorfor at vores Facebook annoncering koster det den koster)

Men kort fortalt kan vi sige at den helt lille pakke er for 1 kampagne, men nogle få annoncer, ingen kompliceret opsætning med specielle målgrupper og så videre. Men hvor at du får sat noget synlighed i gang, får testet nogle annoncer og får lavet små justeringer hver måned.

Vi har også de helt store kunder, som skal have det hele.

Opsætning af komplicerede målgrupper, avanceret tracking (såsom attributionsmodellering), annoncer der er lavet med baggrund i virksomhedens branding , tone of voice, arketyper og avanceret rapportering hver uge eller måned.

Når at vi har fået en god indsigt i jeres behov, så laver vi et tilbud til jer.

facebook bureau priser

Ved vores små pakker har vi løbende måned + dages opsigelse og ved vores større kunder kan der være 3 måneders gensidig opsigelse.

Vores fokus er naturligvis på hvad vi som Facebook bureau kan hjælpe jer med, så kontakt os gerne såfremt de her tal ikke er hvad i havde håbet på.