Stofa og Norlys lover rabat der ikke findes. Og anden spam.

Af Generelt
stofa

Introduktion:

Det her indlæg handler om at Stofa og Norlys lover en masse de ikke kan holde, og som bryder dansk lov.

Det handler ikke om at jeg er et brokkehoved, men om at jeg arbejder med marketing til hverdag, og er brugt af flere af DK’s største aviser som kilde indenfor dette område. Se selv her. 

Og i den sammenhæng bliver jeg ærgelig over at se en spiller, som Stofa og Norlys, i en kamp om 160.000 Kabel TV- og bredbånds – fibernet kunder bruge beskidte tricks, som de andre spillere Waoo, Hiper osv osv ikke bruger. Det skal de ikke slippe afsted med uset.

Det handler også om at Stofa:

  • Lover en rabat i deres mails, en rabat som ikke eksisterer.
  • Skriver mails til mig, uden at have fået min tilladelse = ulovlig spam
  • Skriver at deres Store Tv Pakke, er som den jeg havde hos Waoo, men det er den slet ikke. Blandt andet mangler Viaplay Total
  • Bruger formuleringer som ” Giv os besked nu. Så undgår du at dit internet og TV lukker” Man har 3 måneder til at beslutte, altså har man rigeligt med tid. Men de spiller et marketingtrick der hedder “Urgency Marketing”. Det vil sige at man falsk lader som om at hvis man ikke handler LIGE NU, så går man glip af en stor rabat. Det får folk til at handle hurtigere, og tænke mindre. Smart, men på grænsen til at være ulovlig. Uetisk markedsføring er vel det pæneste vi kan sige om dette trick.
  • Kort sagt flere overtrædelser af markedsføringsloven om vildledende markedsføring. Læs kapitel 2, paragraf 5, som handler specifikt om det med at manipulere sin kommunikation agående priser, rabatter mv. ved at klikke her.

Her ses fra Forbrugerombudsmanden om spam mails.

spam mail stofa

 

Nu skal vi kapres af Stofa

Som mange tusinde andre brugere af Waoo er vi nu tvunget til at skifte udbyder af kabel TV og internet. Og det skal åbenbart gå hurtigt med at få os allesammen skiftet til Stofa og Norlys.

Måske også FOR hurtigt?

Du skal i hvert lige huske at holde øje med hvad Stofa lover, og hvad du rent faktisk får.

Her i deres marketingmateriale lover de nemlig at jeg vil beholde den nuværende rabat, som jeg har igennem min boligforening, som er her i Viborg.

2020 10 13 11 10 59

 

Jeg betaler det her beløb for den store kabel TV pakke hos Waoo.

stofa norlys waoo regning 2020 10 13 11 05 10

 

Som det ses trækkes der 199,- kroner per måned fra vores husleje. Det er den rabat vi har her i boligforeningen.

Men Stofa har en anden rabat de hellere vil give os. Nemlig 20,- kroner.

2020 10 13 11 07 55

 

I øvrigt får vi hellere ikke Viaplay Total, som vi havde fra Waoo. Hvilket klart er en forringelse af produktet, selv set med objektive øjne. Her lover de også at de har ALLE Viasatkanalerne på LIVE TV. Men det har de ikke.

viaplay total stofa

Da jeg selv arbejder med marketing, ligger jeg hurtigt mærke til den slags, og jeg håber at flere andre nu også tjekker efter om de får hvad Stofa lover. Jeg var selv lige ved at klikke “Ja tak”, og der havde jeg så bundet mig til en kontrakt med Stofa på 4 måneder, og når først man har gjort det, er der ingen vej udenom juridisk set.

Jeg har i dag talt med Stofa i telefonen, som siger at de ikke kan se noget forkert i det her.

EKSTRA: Jeg har i dag talt med Stofa support. De siger at “rabatten” de lovede mig er fordi at jeg ikke længere bliver trukket 199,- kroner på min husleje. For det første er det ikke en rabat, for det andet så jeg ret overbevist om at de bevidst bruger ordet “rabat” i deres marketing fordi de ved det virker. Hvis de nu skrev: ” De 199,- kroner du før betalte, skal du ikke betale mere. Det betyder at alle dem du kan vælge mellem er ligeværdige” – Det ville de miste mange potentielle nye kunder på.

stofa rabat

Så at de bruger et ord som rabat er ret sikkert bevidst. Norlys er en gigantisk virksomhed, med super skarpe marketingansatte. De ved ret sikkert hvad de gør, og hvert ord er gennemtænkt for at maksimere et salg. De vil dog nok snart komme ud og sige at de har “formuleret sig forkert, og at de beklager”

For der er INGEN rabat. Du kan vælge frit. Lad dig ikke snyde.

 

Opdatering den 6.1.21

Stofa /Norlys er nu begyndt at sende SMS’ er ud, igen uden tilladelse, og dermed et brud på markedsføringsloven og på persondataloven (GDPR).

stofa norlys sms spam

Mærket med:

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing