google ads bureau københavn jimi hove billede

Så det er det vigtigste for os, symbiosen mellem data og mennesker. Det skaber resultater for dig.

Det vigtigste for os som Google Ads bureau

Det er blevet mere nødvendigt at være menneskelig i sin kommunikation end nogensinde før.

Det er vigtigt at forstå at Google Ads. og andre former for PPC, ikke kun handler om kunne forstå data og kunstig intelligens, men i allerhøjeste grad om at kunne have dyb menneskelig forståelse for sin målgruppe.

Det giver sig til udtryk i det content vi laver, teksterne, billederne, videoerne og ikke mindst forståelsen for hvordan alle de metoder psykologisk har et samspil med ens brand og målgruppens forventninger.

Med indtoget af værktøjer som ChatGPT er den menneskelige kommunikation blevet det der adskiller de gode annoncer fra det mekaniske skrift, som et stykke software kan overtage nu.

Og vi ser tårnhøje CTR’s og konverteringsrater, desto dybere vi psykologisk kan kommunikere til vores målgrupper på vegne af vores klienter.

Mere at kigge efter

At en kampagne ikke matcher målgruppen sker typisk fordi de tidligere tekstannoncer har været skrevet af tekstforfattere på et Google Ads bureau uden forståelse for din virksomhed, dit produkt og dit marked og fordi at budstrategien enten er for aggressiv eller for konservativ.

Dette ender ofte som kliks der ikke er gennemtænkt, analyseret og implementeret helt korrekt og dette ses tydeligt ved afrapportering.

Certificeringer

Vi er et mangeårigt certificeret Google Ads Partner bureau. Vi arbejder tæt sammen med Google Ads og sparrer med hinanden.

Vi har hver vores spidskompetencer der kommer vores kunder til gode og vi har et godt og tæt samarbejde med flere freelancere i ind- og udland, der alle er blevet testet igennem flere forskellige projekter, for at kunne levere på det niveau som vi og vores kunder forventer og gerne mere til.

Virksomheder som os fra OMBU ApS der har taget certifikater som Google Partner, må benytte dette badge på Googles side.

Sådan skaber vi værdi

Det er ikke unormalt, når vi som Google Ads Bureau overtager nye kunder og efter oprettelse og gennemgang af deres konti, at vi skærer i omkostningerne med 40-50% i deres Google Ads klikpriser, øger konverteringerne, skaber større gennemsigtighed i det arbejde vi udfører og samtidig skaber bedre user behavior metrics.

Dette gør vi via at skabe den relevante trafik, via nye mere lækre og relevante annoncetekster, flottere bannere, mere relevante videoer, og det måler vi så på og rapporterer på i dine helt egne analyse dashboards.

Hvordan vi som Google Ads Bureau gør det, kan du læse mere om længere nede på denne side.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

download 5
logo stacked greendark
norriq

dansk sundhedssikring

images
download 3
1454784 610501458998284 1219506667 n
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
oerhe

Lendme logo

Hvordan arbejder vi som bureau med Google Ads ?

Valg af den rette Google Ads strategi

At vælge den rette Google Ads strategi er forskellen på at få et højt afkast på sin investering, eller at sidde tilbage med spildte kroner på søgeordene du gik efter.

Et hvert Google Ads bureau kan skaffe kliks, og en plads i søgemaskinerne, på enkelte lette søgeord.

De bedste Google Premier Partnere skaber nye muligheder og ny indsigt i muligheder for potentielle kunder til dig.

At være Google Partner, som Google Ads bureau, har både noget at gøre med hvor mange penge du bruger i Googles søgemaskine på vegne af dine kunder per måned, men det handler også hvor højt et afkast du kan skabe for dine kunder.

Sådan måler vi og rapporterer til dig

Den måde man målet af afkast på i betalt online annoncering er enten via ROI (Return on Investement) eller via ROAS (Return on Advertisement Spent) på Google kontoen.

Disse tal kan man aflæse inde i selve brugerinterfacet hos Google AdWords, eller i Google Analytics.

Vi rapporterer tilbage, om status på deres AdWods-Konto, til vores kunder flere dage om måneden hos vores lidt større kunder, og 1 gang per måneden for vores mindre kunder.

Alle får dog deres eget data-dashboard hvor de selv løbende, nemt, ville kunne se deres nøgletal for de kampagner vi arbejder på kontoen

Vi er et af Københavns bedst certificerede Google Ads bureauer

dansk hubspot partner
facebook bureau
google partner bureau københavn

Hvad arbejder vi med som Google Ads bureau?

  • Google Shopping er for webshops.

Google Shopping er en af de former for online annoncering der for de fleste virksomheder giver det bedste afkast for flere varianter af produkter (også brugte produkter).

Det er både fordi at det her har en prominent placering øverst i søgeresultaterne, og dermed en høj synlighed, men også fordi at mange webshops stadig ikke den dag i dag drager nytte af de muligheder der er ved Google Shopping.

Dette betyder mindre konkurrence på Google AdWords auktionen, og dermed lavere klikpriser på denne form for Google AdWords.

Når du bruger denne form for annoncering som Google AdWords her stiller til rådighed, så er det fordi at du har en webshop, da det kræver en webshop med et produktfeed for at kunne annoncere via denne tjeneste fra Google AdWords.

Google Performance Max

Performance Max er den nye feature i 2022 som alle taler om, og i 2023 som det her er skrevet i, bliver det bare bedre og bedre.

Performance Max er kunstig intelligens på steorider. I modsætning til den “gammeldags” måde at sætte Google Ads op på, så kan Performance Max nærmest køre på autopilot.

Desto færre forhindringer du giver den ved at justere på alt muligt, desto bedre.

Du behøver ikke angive om det Broad Match (på dansk “Præcis Match”), phrase match eller andre former for søgeord.

Den kunstige intelligens kan godt aflæse hvad du sælger, og de ved hvem de købeklare kunder i markedet er, hvis du starter med at fodre den med nogle konverteringsdata.

  • Og de gode gamle

Søgenetværket, Displaynetværket og Youtube. Vi er der og har været der med succes i årevis.

Ellers kunne vi vel heller ikke kalde os for et Google Ads bureau.


Webdesign

Fra klik til design på hjemmesiden – Det betyder alt

Online annoncering handler også om webdesign på hjemmesiden.

Hvis dine brugere ikke kan navigere rundt på hjemmesiden nemt og hurtigt, så mister du dine mulige kunder og dine udgifter til klik bliver nyttesløse.

Vi undgår de værste tilfælde af dette med hjælp fra vores specialister indenfor konverteringsoptimering (viden om at få flest mulige konverteringer ud af X antal besøgende).

webanalyse billede google ads bureau københavn
webanalyse google ads bureau

Analysering af Google Ads kampagner

Vi bruger kun tid på de tal der betyder noget

Vi analyserer alle dine Google Ads data for annoncerne hver måned eller oftere alt efter, hvordan vi oplever behov for det for at finde tegn hvor at din AdWords-konto kan optimeres.

I opstarten af en kampagne, kigger vi på tallene hver dag, så vi kan få justeret på kampagnerne løbende, for at se om vi kan bruge dine økonomiske ressourcer endnu bedre end før.

Vi sammenligner data op imod tidligere resultater fra dine Google Ads kampagner og op imod dine konkurrenter, så du altid er kontinuerligt opdateret på, hvad vores Google Ads arbejde har skabt for dig og du har overblik over, hvordan du står i forhold til dine konkurrenter.

Vores tilgang er du skal have den sparring du har behov for, men det har selvfølgelig også en betydning med hvor højt dit budget er, i forhold hvor lang din rapport kan blive, kontra at vi skal arbejde med dine kampagner.

Men det vigtigste er at vi ikke bruger unødig tid på se på data hele dagen. Google Ads handler om at gøre noget med dataene, ikke kun at se og tale om dem.

undraw done re oak4

Du er nu klar til handling med Google Ads

Google Ads er et middel til at skabe mere synlighed og øge salget af dine produkter og services.

  • Måske du bare ønsker at vi opsætter dine kampagner og laver vedligehold på dem?
  • Og at du selv har dine egne folk i din virksomhed til at lave resten?
  • Måske du har brug for vores ekspertise indenfor webanalyse og konverteringsoptimering på hjemmesiden også?

En kombination af alle vores services, vil skaffe dig et fuldt overblik og dermed opstår der ofte færre misforståelser.

At vi er placeret midt i København, gør at vi er vant til at køre byen rundt for at møde op på dit kontor, få en god snak så kan vi også lære mere om de produkter i sælger, og de markeder i servicerer.

Så kontakt os gerne i dag og hør nærmere om dine muligheder.

Se de sider vi har om det lokale Google Ads bureau

Google Ads bureau – Google Ads bureau Aarhus – Google Ads bureau Odense – Google Ads bureau Aalborg – Google Ads bureau Viborg. Klik gerne på dem og få lokal hjælp