Google Shopping

Den lette, profitable løsning til webshops

Installer scripts. Optimer feeds. Rapportèr . Start forfra

Ring i dag : 42 43 08 08

Installer scripts

Sådan foregår vores flow, når vi arbejder med webanalyse. Først installerer vi vores scripts, således at dit varelager bliver forbundet med Google Merchant Center og Google Ads

Klik her og læs om vores Google Ads bureau

Optimer feeds

Der er nogle enkelte parametre der SKAL være tilstede for at kunne køre Google Shopping. Men der er mange andre områder der kan tweakes og er forskellen på en god og en dårlig Shopping kampagne. Dem tweaker vi på.

Rapporter

Vi bruger Google Data Studio til at vise dig, hvordan kampagnerne performer. Det er nemt og overskueligt for dig.

Vi optimerer løbende dine kampagner

Vi fortsætter med at optimerere på dine Google Shopping kampagner, så når dit feed får uploadet nye produkter, så sørger vi for, at de er optimeret, så du får den laveste pris per konvertering.

Google Shopping er stadig en nyere platform = lav konkurrence = lav CPC

Læs mere nedenunder

Google Shopping er næsten ligesom de prissammenligningssites som vi allerede kender som: Pricerunner, Kelkoo m.m.

Kort fortalt, er det muligheden for at kunne se produkter fra en webshop på en visuel, nem og overskuelig måde. På samme måde som du kan se søgeresultater i Googles søgemaskine, når du søger efter noget, så er Google Shopping en mulighed for at se produkter visuelt og nemt klikke sig ind på den webshop, som forhandler det produkt du søger efter.

Den lidt mere komplicerede måde er, at du selv (eller et online marketing bureau som vores) opretter jer i Google Merchant Center.

Dernæst uploader du et såkaldt produktfeed, der er ligesom et sitemap, hvor alle dine produkter er listet. Det feed uploader du så i Google Merchant Center, laver nogle få indstillinger og så er du sådan set klar til at blive fundet i søgeresultaterne.

Der hvor et online marketing bureau kommer ind i billedet er, at vi kan optimere på de målgrupper du gerne vil ramme. Vi kan lave søgeordsanalyser, så du kun bliver fundet på søgeord som er god forretning for dig. Vi tilføjer negative søgeord, vi uploader prisfeeds og andre feeds, som giver en bedre brugeroplevelse og dermed vil øge din CTR ( Click Through Rate) hvilket sænker din CPC (Cost Per Click). Præcis som når du optimerer dine Google Ads annoncer.

google shopping priser
Google_Partners

Google Shopping er nemt, men det er svært at lave rigtig god forretning på det

Google Shopping er som sagt nemt at sætte op og hvis du har lidt erfaring med at fodre diverse tjenester med feeds, så er det intet problem for dig at gøre det selv. Men lige som Google Ads annoncer kan løbe af sporet, hvis man ikke får det opsat ordentligt kan Google Shopping gøre det samme.

Vi har set annoncer der bliver trigget på de mest underlige søgeord og dermed har kostet ejerne af webshoppen mange penge, fordi folk har klikket på en del annoncer, som slet ikke havde noget med deres produkt at gøre.

Det er de største fejl du kan lave med Google Shopping, men selv med en rigtig god basal opsætning er der altid noget at hente på yderligere optimering og det er her vi kommer ind i billedet.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for, at Google Shopping bliver en god forrentning for din webshop.


Google_Partners
dansk hubspot partner

VORES KONTORER

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingbureauet.dk - Google Ads Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Google Ads kunder i Århus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing