Find influencers

Sådan her foregår vores flow når vi arbejder med influencer marketing her i vores bureau.

Først finder vi de personer som kunne have interesse i at dele vores content,

Etabler relation

Dernæst bliver vi “venner” med dem på de sociale medier.

Twitter har vidst sig som et godt medie at blive venner med influencers på

Vi laver content

Vi undersøger hvilke slags artikler og indhold vores influencers godt kan lide at dele.

Og skaber content som minder om det, bare bedre.

Vi udgiver

Når vi har lavet det helt rigtige content til vores influencers, så retter vi henvendelse til dem og der har vi forskellige teknikker til øge mulighederne for at de gider udgive det på deres sociale medier, eller hjemmeside.

De sociale medier kan bruges til meget mere end hyggelig chat eller til rå annoncering på for eksempel Facebook eller Linkedin

Sociale medier kan også bruges til at finde din potentielle drømmekunde, finde ud af hvad de kan lide og give det til dem uden at virke som en stalker. Det kan ingen lide.

Det er her, at influencer marketing har sin plads. Hos OnlineMarketingBureauet.dk har vi lavet influencer marketing for kunder men også os selv siden 2007. Nogle leads har vi bearbejdet i flere år, før vi fik hvad vi ønskede (Og det var det hele værd) andre gange har vi kun brugt kort tid på at gå igennem vores proces som er:

Find lead > Etabler relation > Lav content > Få det udgivet

Der findes en del online tools som kan bruges til at holde styr på din influencer marketing indsatser. Selv bruger vi Buzzsumo som er et tool der kan finde populær content i alle brancher og også finde ud af, hvilke influencers der har delt det på de sociale medier og delt et link på deres hjemmesider.

Disse mennesker har du lyst til at komme i kontakt med. Det er de mennesker som driver markedet online. Dem der sætter dagsordenen.

Det er ikke altsammen The Kardashians

Du har sikkert hørt om Kylie Jenner fra TheKardashians.
Hun er et glimrende eksempel på den betalte influencer marketing. Hun er blevet milliardær på at dele produkter på de sociale medier. Men hvad nu, hvis du kunne få en som Kylie Jenner til at dele et stykke content som du havde lavet uden at betale hende for det? Det er her, at influencer marketing bliver meget mere end bare hvem der har flest penge og dermed kan betale en celebrity.

Det er dét, som vi prøver at gøre bare på en mindre skala end Kylie Jenner.

Vi gør os umage og selv om vi ikke betaler millioner af kroner til danske influencers, så tager vi naturligvis selv betaling for vores arbejde og i tilfælde af, at de danske influencers vi prøver at ramme med vores content forlanger et beløb, så har vi også erfaring med at forhandle på vegne af vores kunder.

Kontakt os og hør om dine muligheder.

influencer marketing bureau københavn