Marketing bureau i Aarhus skaber flere penge af din investering

Vi holder til i Filmbyen på Aarhus Havn. Her hjælper vi små og store virksomheder fra Aarhus og omegn med at få flest muligt penge ud af dem de investerer i marketing og salg.

Den helt grundlæggende måde man bedst gør det på er ved at få ens produkt ud til den målgruppe der bedst passer til ens produkt. Det bliver straks lidt sværere når man skal sælge til en målgrupper der ikke matcher 100%.

Hvordan man arbejder med den slags metoder kan du læse mere om på vores side her, og hvis du bare gerne vil snakke med os om det, her og nu, så kontakt os.

Vi er klar.

google ads bureau københavn jimi hove billede

Vi kender Aarhus. Mere som en storby, end som en landsby i det mørke Jylland.

Aarhus er ikke det samme som resten af Jylland

Det første man skal tænke over når man laver markedsføring i Aarhus er at tænke på hvilket DNA beboerne i Aarhus sådan helt generelt set har.

Og selvom Aarhus er en jysk by, så er det også en storby på mange måder. Det kulturelle liv, selvopfattelsen, de tanker en aarhusianer gør sig om selv.

Det er vigtigt at forstå når man som marketing bureau i Aarhus laver sine annoncetekster, billeder, videoer, branding .

Fordi alle kan lide at blive set som de ser sig selv. Det løfter konverteringsraten på din Google Ads annoncering og Facebook annoncering, det gør det nemmere at lave gode samarbejder angående din SEO og det skaber hurtigere et tilhørsforhold mellem målgruppe og din virksomhed.

Vi snakker om at være storby-smarte, men vi snakker om at tale det sprog der tales i Aarhus. Og her tænker vi ikke kun på dialekten.

Som marketing bureau i Aarhus kan vi hjælpe dig med at tale til målgruppen, lave annoncerne, analysere på resultaterne og flytte din virksomhed frem i bussen.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

norriq

dansk sundhedssikring

Vi er et af Aarhus bedst certificerede marketing bureauer

dansk hubspot partner
facebook bureau
google partner bureau københavn

webanalyse google ads bureau

Online marketing kan så meget

Her har vi metrics på en anden måde

At måle på hvordan ens brand opfattes efter at man har arbejdet med sin branding kan selvfølgelig lade sig gøre, særligt igennem fokusgrupper.

Men vidste du at man faktisk også kan aflæse branding ved hvordan folk interagerer med dine Google Ads brandingkampagner, eller dine brandsøgninger i Google Search Console ?

Vi er primært et online marketing bureau, men vi hjælper også virksomheder offline, og generelt med forretningsudvikling.

Vi har også et mangeårigt og godt samarbejde med et af Aarhus mest anderkendte kommunikationsbureauer, Vostok Kommunikation. Dem sparer vi med når at hvert et ord skal vendes og drejes.

Det kan kan vi også måle på med online værktøjer.

Kontakt os allerede i dag, og vi svarer tilbage indenfor maksimum 24 timer.