Live Shopping

hvad er live shopping

Hvad er Live Shopping?

Live shopping er en måde hvor på at du sælge live via sociale medier såsom Facebook, Youtube og flere andre sociale medier.

Det er ret nemt, og billigt.

Store dansker kæder som Matas, Elgiganten og Power bruger det meget, og store studier til at optage deres liveshows i. Men du kan sagtens komme i gang som en lille iværksætter med en mobiltelefon (eller et webcam), en billig ledlampe fra Ikea og en masse god energi.

Vi har allerede skrevet en guide til livestreaming på Facebook, som at du kan læse ved at klikke her

Men lad os her på siden dykke noget mere ned i live shopping som koncept.

Alle kan lave live shopping

Som sagt så kan selv den lille iværksætter lave live shopping. Jimi Hove fra hjemmesiden her lavede i samarbejde med Ivækst en video der fortæller om hvordan du nemt selv kan lave live streaming på Facebook . I det marketing webinar som blev lagt op på Youtube, der snakker Jimi også om live shopping for begyndere.

Videoen kan ses her:

Hvis ikke du så videoen kan det kort siges at det eneste du som sagt behøver er en mobiltelefon, eller et webcam, en billig el lampe fra Ikea ( vi kan anbefale den her: https://www.ikea.com/dk/da/p/harte-led-skrivebordslampe-hvid-solvfarvet-80527244/#content. Og af webcams kan vi anbefale Logitech webcams.

Så kan du sådan set bare gå igang med at lave dit live stream, hvor at du også sælger og wupti, så er du i gang med at lave live shopping.

Se videoen og guiden til Facebook live streaming, som vi lige linkede til for at få det uddybet.

Mere avanceret live shopping

Den mere avancerede live shopping kan man lave med SaaS tools som : Elisa (dansk firma), Live Butler (Dansk firma) og selvfølgelig en del udlandske udbydere. De danske er ganske gode og kan nemt levere de gode resultater som de udlandske kan, så test dem af og se hvad der passer til jeres behov.

Det som at den avanceret live shopping kan er at gøre det mere visuelt lækkert end bare en mobiltelefon eller et webcam. Det kan generere links til produkter i chatten, det kan lave undertekster der underbygger det salsgbudskab du måtte have og det kan indsamle tilmeldinger til dit nyt nyhedsbrev.

Og så er design og layout bare mere lækkert og indbydende.

Prisen for disse Saas værktøjer er billigere end du måske tror. Livebutler kan du for eksempel få for 29$ per måned, og du behøver jo kun bruge det i de måneder du laver live shopping.

Læs mere om live shopping her:

https://www.danskindustri.dk/di-business/arkiv/nyheder/2022/5/live-shopping-er-blevet-det-nye-sort–lar-hvordan-du-gor/