Midjourney

hvad er midjourney

Hvad er Midjourney?

Midjourney er kunstig intelligens der kan arbejde med billeder og video. Du kan bruge det både til privatbrug, og som virksomhed.

Det er en del af den slags kunstige intelligens man kalder generativ ai.

Læs mere om hvad Midjourney er, og hvordan at du kan bruge det til for eksempel content marketing, som er en del af det at lave digital marketing.

Guiden er også for dig som ikke arbejder med online marketing, men som synes det kunne være sjovt at lege med privat.

Hvordan arbejder man i Midjourney?

Når at man har oprettet en konto i Midjourney, hvilket er ret simpelt, så kan du gå i gang med at “prompte”. At prompte indenfor generativ ai, er det samme som at forklare den kunstige intelligens hvad man ønsker at se.

Det lyder simpelt, og det er det sådan set også. Men for at lave nogle gode værker i Midjourney, så kan man faktisk blive god til at prompte, altså til at forklare hvad man gerne vil have.

Det vil også sige at person som allerede i forvejen er fotograf eller designer som udgangspunkt allerede vil være bedre til at prompte end en person der aldrig har arbejdet med at skabe gode fotos, eller designs før.

Det er rigtigt at man som amatør kan lave nogle virkelig lækre ting, men den professionelle der ved hvad de vil have, og hvad der virker, de vil uden tvivl kunne lave noget der er endnu bedre.

Mister man sit arbejde med Midjourney?

Så vores svar er at “nej du kommer ikke til at miste dit arbejde til Midjourney, eller anden form for generativ ai“. Simpelthen fordi at du med din uddannelse indenfor fotografi, eller design simpelthen er bedre til at prompte end en person uden denne uddannelse.

Det betyder dog at man ikke skal bruge så lang tid på at løse en opgave som før, men så kan man jo tage flere opgaver ind. Det er dog sikkert at dem der ikke følger med i hvad der sker indenfor generativ ai, og som arbejder med content marketing (hvad enten det er foto, film, tekster eller lyd), så bliver man ret sikkert overhalet af nogen som gør.

Opret en konto hos Midjourney her.

Hvis vi skal hjælpe dig med at skabe content ved hjælp af Midjourney, så kontakt os gerne allerede i dag.