Woocommerce

woocommerce webshop

Hvad er Woocommerce?

Woocommerce er en webshop der kan kobles nemmest sammen med din WordPress hjemmeside.

Der er fordele og ulemper ved Woocommerce.

Lad os se nærmere på dem, og i det hele taget lære mere om Woocommerce fra WordPress.

Woocommerce vs de andre webshops

Den største fordel ved Woocommerce i forhold til de andre webshopsystemer er selvklart at det er en del af WordPress. Og derfor hvis du er vant til at arbejde i WordPress, så er det markant nemmere for dig at finde rundt i, i modsætning til hvis du skal lære et nyt CMS at kende.

En anden stor fordel ved Woocommerce er at der så mange plugins og temaer at vælge imellem (igen meget af det samme du får fra WordPress). Det betyder at du sparer penge ved at købe et billigt plugin, eller ligefremt gratis, i modsætning til at skulle ansætte en webudvikler til at lave det for dig.

Woocommerce er gratis open source. Det er en stor fordel igen. Hvis du vil have ekstra funktioner kan du selvfølgelig tilkøbe dette, men du kan komme langt med den gratis version.

Du kan skalere fra helt lille webshop til meget stor webshop. I gamle dage talte man om at Woocommerce ikke var godt til store webshops, men det passer ikke mere. Nogle af verdens største webshops bruger Woocommerce (læs mere om det her).

En af årsagerne til at vi selv godt kan lide WordPress, og dermed Woocommerce, er at det er så godt for SEO. Selv her i 2024 er vi overrasket over hvor mange CMS ‘ er om webshops der ikke fuldt ud implementerer de SEO-funktioner der er i Woocommerce.

Konklusionen om Woocommerce

Woocommerce er en webshop som kobler på din WordPress hjemmeside. Det er gratis, der findes masser af plugins, det er SEO-venligt og det kan skaleres helt op i de største webshops.

Hvis vi skal hjælpe dig med at installere din Woocommerce webshop og måske også lave SEO på den, så kontakt os gerne.