Mission, vision og værdier

Hvad er vi, hvor vil vi hen og hvordan gør vi det
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017 01 31 0942
salarylogo 2 e1521726472940
Custom Pages online business logo 2
erotic in motion shop logo 14517276052 1
modified solutions 2

marketing bureau

OnlineMarketingBureauet.dk mission er at hjælpe firmaer i hele Danmark med at sælge deres produkter og services online. Det gøres så transparent som muligt i forhold til rapportering til eksisterende kunder og i forhold til det marketings - og salgsmateriale vi selv bruger.

Derfor vil vil så vidt muligt undgå følgende:

  • At henvende os til potentielle kunder, som ikke selv har vist tegn på at ville kontaktes.
  • At fremstille marketingmateriale som bevidst vil manipulere brugere af vores hjemmeside til at købe vores services.

Vi har nogle services vi udfører. Det skaber nogle resultater og hvis disse resultater ikke kan tåle at blive diskuteret, uden at vi prøver at få det til at se bedre ud en det er og ikke tåler at gennemgå en objektiv vurdering, så er vi ikke interesseret i at drive vores egen forretning.

Vores vision er at skabe et firma der holder fast i disse principper, selv i stærk modgang.

Yderligere ønsker vi at skabe en arbejdsplads der opmuntrer til at individet til at udfolde sig som det er og ikke behøver at oversælge sig selv til ledere, kunder eller andre ansatte i OnlineMarketingBureauet.dk

Vi er et firma som ikke ønsker at have for travlt. Alle skal kunne følge med. Stress og konflikter er no go i Online Marketing Bureauet.

Derfor er målet ikke eksplosiv vækst, men vækst i et tempo der også tager hensyn til mennesket bag opgaven, ved at skabe gode ydre rammer og et godt arbejdsmiljø med rummelighed til at udvikle sig i de retninger man har flair for.

Vi samarbejder heller ikke med firmaer der sælger: Tobak, spiritus, gambling, våben eller porno og vi samarbejder heller ikke med firmaer som gentagne gange er blevet dømt for forhold vi betragter som destruktive i forhold til at tage ansvar i en konstruktiv verden.

Vores vision er ikke en flad virksomhedsstruktur men derimod at der findes en tydelig ledelse der tager ansvar. Det betyder ikke, at nogle ansatte har mindre værdi for OnlineMarketingBureauet.dk end andre, blot at hver person har tildelt en klart defineret rolle. Det frigør mental stress med hensyn til ikke at skulle kunne fokusere på alt for mange områder.

Vores værdier er: Ærlighed, transparens i ekstern og intern rapportering og bæredygtig profilering og vækst, sameksisterende med at vores mål er at være en arbejdsplads for ambitiøse online marketingmedarbejdere, som vi vil gøre vores bedste for at uddanne til at blive blandt de bedste til deres fag i Danmark.


Google_Partners
dansk hubspot partner

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing