Få online hjælp med det samme

OMBU ApS præsenterer her for første gang i Danmark et helt nyt koncept.

Du kan nu booke hjælp fra en online marketing konsulent som kan hjælpe dig her og nu (ikke noget med at vente til i morgen), og hvor at priserne starter fra 125,- kroner for hjælp over Zoom, telefon (eeller hvad der nu passer dig bedst).

Du kan få hjælp til SEO, Google Ads, Facebook annoncering, Linkedin annoncering, webanalyse, WordPress og mere til.

Vi har over 18 års erfaring med online marketing og WordPress support, og er anderkendt for at være nogle af Danmarks bedste konsulenter til netop dette.

Hvordan fungerer det?

Det er nemt.

  • Du booker en tid i vores online kalender. Ofte har vi en tid indenfor 1 til 2 timer.
  • Du skriver hvad du skal bruge hjælp til.
  • Du kan eventuelt dele din skærm via Zoom eller andre lignende programmer.
  • Vi ser på det, hjælper dig og sender dig videre med dagens arbejde.

Læs mere om systemet her nedenunder.

online marketing konsulent

Hvem hjælper vores online marketing konsulenter?

Det er typisk små til mellemstore iværksættervirksomheder som bruger vores hjælp. Vi hjælper også andre marketingkonsulenter som selv sidder og arbejder inhouse i andre virksomheder, med at få et par ekstra øjne på en udfordring de sidder og arbejder med her og nu, og som gerne skulle løses i dag.

Vi kan også hjælpe dig hvis du bare generelt overvejer at få en WordPress hjemmeside, hvis du overvejer at købe online marketing på et fast abonnement og gerne vil have råd til at vælge det rette bureau og vi kan også hjælpe med generel forretningsudvikling da vi selv har arbejdet som iværksættere i mange år og derfor har stået i de fleste af de udfordringer man kan komme i som iværksætter.

iværksætter

Betingelser for brug af vores konsulenter

Hvis du skal have hjælp til din WordPress hjemmeside, så garanterer vi at vi finder en løsning mens du er under samtale med vores WordPress Support.

Hvis du dog kun har forudbetalt 125,- kroner fordi at du troede løsningen kun ville tage 10 minutter, og at løsningen så tager 26 minutter, så forbeholder vi os ret til at sende en regning på de 26 minutters arbejde.

Hvis du skal bruge hjælp til online markedsføring er det vigtigt at vide at de råd vi giver ofte ikke virker med det samme, med mindre det er noget teknisk med at få ordnet noget i Facebook Business Administrator, Linkedin Campaign Manager, Google Ads backenden eller lignende.

Oftest er det sådan med marketing at der en proces.

Vi kan for eksempel give et råd om SEO til dig i mødet, du skal så selv ind og lave det vi råder dig til, og effekten af hele det arbejde kommer så måske først 2 måneder senere.

Det er sådan SEO virker, og det er også sådan at meget marketing generelt virker.

Det tager tid, og der er ingen hurtige løsninger til succes.

Det mener vi er ærlig snak.

Ærlig snak

Vores online marketing konsulenter gør en dyd ud af den ærlige snak.

Det vil sige at vi godt kan finde på at sige at det du selv troede var en god idé, måske ikke er det alligevel.

Det er sådan rigtig sparring skal være.

Du kan måske stadig holde fast i din egen idé, og det hører du ikke et ondt ord for.

Hvis der som sagt dog er tale om en teknisk udfordring, så er der ikke så meget snak om hvilken løsning der er den rette, så skal det bare ordnes.

Hvis du selv har prøvet at arbejde med marketing og salg før, så ved du også at der er mange metoder at gøre det på og at det tager tid.

Hvis du er indforstået med dette, er du klar til ærlig sparring fra erfarne online marketing konsulenter her og nu.


Book tid hos vores konsulenter nu

Måske er du blevet klar til at prøve at få online hjælp fra vores online marketing konsulenter her og nu ?

I så fald skal du klikke her og bestille

👇

☝️

Hvis at du har fået en rabatkode for at teste vores service af, er det også derinde at du skal indtaste din kode.

Hvis du gerne vil have en rabatkode, så skriv til vores support i chatten (bare skriv “rabatkode”, så får du den automatisk med det samme)

Hvis i er en større virksomhed eller organisation som ønsker et fast samarbejde, så kontakt os allerede i dag og lad os få en samtale omkring hvordan vi kan lave en samtale som gør alle glade.

Tak fordi at i læste med, og vi håber at se jer på Zoom, i telefonen eller hvilken platform der nu passer dig bedst i forhold til at du kan få den support du har brug for her og nu.

Med venlig hilsen

Konsulenterne hos OMBU ApS.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

norriq

dansk sundhedssikring

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver en digital marketing konsulent ?

En konsulent indenfor online marketing hjælper både med at rådgive virksomheder med online marketing, og ofte sidder de også ude i selve virksomhederne og udfører opgaverne.

Det kan være alt fra SEO til Facebook annoncering, Linkedin annoncering, webanalyse, branding og rapportering af resultaterne. Alt efter hvor mange års erfaring man har får man flere eller mindre ansvar.

Man kan derfor ikke forvente at en online marketing konsulent med få års anciennitet kan håndtere alle disse forskellige marketingmetoder lige godt.

Hvordan laver man online markedsføring ?

Online markedsføring har i mange år handlet om at kunne forstå meget tekniske begreber, og være meget teknisk anlagt, men flere og flere af disse arbejdsopgaver bliver nu overtaget af kunstig intelligens, algoritmer, plugins og kode allerede installeret i ens theme på ens website.

Så i dag handler online markedsføring mere om content marketing, om at skabe oplevelser, branding og andre marketingaktiviteter som øger folks lyst til at købe, til at linke til dit website (linkbuilding og SEO), end det handler om at kunne kode et website. Det tager webudviklerne sig af.

Du skal lave online markedsføring.