Eniro

Hvad er Eniro ?

Eniro er en svensk mediekoncern som blandt andet ejer Krak og De Gule Sider. Her kan du som virksomhed få hjælp til annoncering, og du kan finde telefonnumre på privatpersoner

Hvem ejer Eniro ?

Eniro er en børsnoteret virksomhed og ejes derfor at aktionærene. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

undraw onboarding o8mv

Lær mere om Eniro her, og hvordan at din virksomhed kan få online synlighed

Eniro er en svensk mediekoncern som i år 2007 købte danske Krak. Eniro ejer også “De gule Sider”, Eniro Nyheder (ni.dk) , og mange andre medier også.

Tilbage i 2007 da Eniro købte Krak, havde Krak store problemer med at tjene penge på deres klassiske telefon, fordi at internettet for alvor var slået igennem på det tidspunkt.

Folk var begyndt at søge på Google efter virksomheder i stedet for at slå op i telefonbogen som at man gjorde dengang.

Krak eksisterer stadig den dag i dag, men har ikke i nærheden af den forretning som de havde engang. Men dog eksisterer de, og de hjælper stadig danske virksomhed med annoncering.

Eniro – SEO Specialist Malmo

Der findes også en SEO specialist i Malmø som kalder sig for Eniro. Han har ikke noget med Eniro at gøre, og han krænker ret sikkert nogle ophavsrettigheder til dette brand.

Kan du bruge Eniro til din annoncering ?

Det kan du helt sikkert. Ni.dk er for eksempel en hjemmeside med rigtigt mange besøgende, og der kan du købe et sponsoreret link på deres forside (bare husk at få et UTM parameter på dit link, så at du kan tracke den reelle værdi af dit link)

Og da Eniro som sagt også ejer Krak og De Gule Sider (som begge 2 har masser af god synlighed i Googles søgemaskiner), så kan en betalt annonce der også være interessant. De kan fås helt ned til 2000,- kroner for et år.

Skulle du have lyst til at høre hvad Online Marketing Bureauet ApS kan hjælpe din virksomhed med, er du velkommen til at kontakte os via knappen her nedenunder, hvor der står “Kontakt Os” på.

Vi har hjulpet over 100 danske virksomheder med at få succes online med SEO, Google Ads, Facebook annoncering, Webanalyse med mere.

Læs gerne videre på vores hjemmeside her, se vores gode anmeldelser og læs hvorfor at de største medier i Danmark har brugt os som online marketing eksperter.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os i dag, og lær mere om hvordan vores skræddersyede planer kan passe til lige præcis dine behov.


Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Nyhedsbrev fra Online Marketing Bureauet ApS

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • ➡️ Få rabatter og tilbud
  • ➡️ Nyhedsbreve på højt niveau - For begyndere og erfarne
  • ➡️ Ingen frembrusende salgstaler