Krak

undraw onboarding o8mv

Historien om Krak

Kraks Vejviser og Kraks Forlag er nok dem som de fleste lidt ældre danskere kender. Den dag i dag er Krak.dk en online telefonbog, som er bygget oven på den telefonbog som Kraks Forlag udgav for år tilbage.

Krak blev startet som en vejviser helt tilbage til 1770 af Hans Holck, og har dermed næsten 300 år på bagen som virksomhed. Et tal der er helt uvirkeligt næsten, når at man ser på hvor mange år en virksomhed normalt har inden at den stopper.

Senere kom også Kraks Blå Bog til, som er en bog hvor at danskere af betydning bliver opført.

Eniro, som er en svensk virksomhed, overtog i 2007 Krak og mange af dens aktiviteter.

Den dag i dag kæmper Krak, og Eniro mod internettet, som har overtaget en stor del af de opgaver som Krak og Eniro har stået for.

Læs mere om Krak’s historie på Wikipedia ved at klikke her.

Eniro køber Krak

Eniro køber som sagt Krak i 2007, og dermed er over 250 års virksomhed på danske hænder en saga blot. Med hensyn til annoncering for virksomheder, markerer det også et stort skifte. Før internettet var telefonbogen noget af det allerbedste du kunne annoncere i som virksomhed. Telefonbogen, aviserne, biograf- og tv reklamer + husomdelt reklame var sådan at man gjorde det denne gang.

Så da Eniro køber Krak er det i starten af hvor at internettet for alvor begynder at tage markedsandelse fra Krak

Krak annoncering for erhverv

“If you can’t beat them, join them” er der et citat der siger. Og det kan man sige at Krak efterlever den dag i dag, da de udover deres online telefonbog (hvor at de stadig sælger annoncering ligesom at man gjorde med telefonbogen) også kan købe online marketing såsom Google Ads annoncering, SEO, fremstilling af hjemmesider, bannerannoncering og andre online marketing aktiviteter.

krak erhverv

Du kan også læse på deres Krak Academy, se webinarer og lære mere om online markedsføring.

Du kan for 2000,- kroner per år også få en firmaprofil hos dem, hvor at du kommer først frem i deres søgeresultater + at du kan få links til din egen hjemmeside (som er godt for SEO).

Nedenunder her vil du se at vi har besvaret en del “FAQ’ s” om Krak.

Krak hvem ringer ?

Krak har en funktion hvor at du kan se hvem der ringer til dig. Denne funktion kan være særligt god hvis du gerne vil undgå spam fra telefonsælgere, eller andre der er ude på at forstyrre dig.

Hvordan fjerner man sig selv fra Krak ?

Man kan få “udeladt” telefonnummer hos sit telefonselskab, og på den måde kommer ens telefonnummer ikke med i Krak. Hvis du vil fjerne dig selv på andre måder fra Krak, så skal du skrive til deres support her: [email protected] .

Du kan også få hemmeligt nummere hos Borgerservice, men det har en masse ulemper da det offentligt trækker en masse data fra Borger.dk. Så se om du ikke kan klare det på de 2 andre metoder,

Hvor får Krak sine oplysninger fra ?

Når det handler om telefonnumrene så får de dem fra teleselskaberne. Hvis det er andre oplysninger, såsom firmaoplysninger kan de komme fra CVR.dk. Hvis du annoncerer på Krak har du selv tilføjet nogle af disse oplysninger.

Hvad betyder Krak ?

Et krak kan henvise til en virksomhed som er gået konkurs. Altså at den er “krakket”. Krak kan også betyde det selskab som er ejet af Eniro, og hvor at der findes en online telefonbog, Krak’s Blå Bog og online annoncering.

Hvordan kommer man i Krak ?

Hvis det er som privatperson at du gerne vil i Krak, så sker det af sig selv da Krak indsamler dine oplysninger via dit teleselskab. Hvis det er som firma at du tænker på hvordan du kommer i Krak, så skal du kontakte deres annonceringsafdeling her: https://annoncering.krak.dk/

Hvad er Krak annoncering ?

Krak annoncering er en service som at Krak har hvor at de kan hjælpe dig, både med annoncering på Krak, men også med annoncering uden for Krak.dk. Altså med SEO, Google Ads, ny hjemmeside og generelt sørge for at du får en god online oplevelse med din hjemmeside.

Vi håber at du har fået gavn af vores guide til hvad Krak er. Hvis du har brug for hjælp til online annoncering kan du enten kontakte Krak Annoncering, eller du kan kontakte os fra Online Marketing Bureauet ApS.

Vi laver selv SEO, Google Ads, Facebook annoncering, WordPress hjemmesider, Linkedin annoncering, webanalyse og andre former for online marketing. Og vi har et rigtigt godt ry også. Se videre på vores hjemmeside her, og lær mere om os.

Du kan også kontakte os med det samme ved at klikke på “Kontakt Os” knappen nedenunder her.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os i dag, og lær mere om hvordan vores skræddersyede planer kan passe til lige præcis dine behov.


Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Nyhedsbrev fra Online Marketing Bureauet ApS

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • ➡️ Få rabatter og tilbud
  • ➡️ Nyhedsbreve på højt niveau - For begyndere og erfarne
  • ➡️ Ingen frembrusende salgstaler