SEO

Hvad betyder SEO?

Seo er en forkortelse af det engelske (Search Engine Optimization), på dansk kaldes det også for søgemaskineoptimering.

SEO som altså står for søgemaskineoptimering (S earch E ngine O ptimization), handler om at få dit website til tops på Google, Bing og andre søgermaskiner, eller så langt frem som muligt i Google Search (Googles søgemaskine), når at folk søger efter noget i Google.

Så hvis at du sælger gummistøvler, og folk bruger Googles søgemaskine til at skrive “gummistøvle” i, så findes der nogle betalte resultater (dem står der “Annonce” ud for, og der findes de almindelige resultater, som ikke er annoncer.

Disse resultater er kommet frem ved hjælp af SEO arbejde.

Hvad er fordelen ved SEO?

Den største fordel ved SEO er at mange af test har vist at det er den mest kosteffektive form for online marketing (kilde). Det er det fordi at effekten af SEO kan vare i flere år, når først arbejdet er gjort.

Når du bruger betalt annoncering, såsom Facebook annoncering , så stopper effekten den dag du ikke betaler til Facebook mere.

photo 1617225429211 f02b5e4ce104
seo bureau københavn

Derfor er links vigtige

Links er vigtige for Googles algoritme, og for andre søgemaskiner, fordi at de bliver betraget som en anerkendelse af en anden hjemmeside.

Links er også det der binder internettet sammen. Det er der mange der ikke lige tænker over til hverdag, men hvis der ikke var nogle links, var der ikke noget internet.

Kort sagt kan det siges at både autoriteten af links, men også antallet af links har betydning for din SEO

photo 1576345370995 26018389c723 edited
photo 1593594130348 9f4dd0a39b9e 1 edited

Content marketing er hjørnesten i god, naturlig linkbuilding

Udover links, så er content det vigtigste indenfor SEO.

Kernen i at det hele er content marketing. Det er SEO tekster som folk har lyst til at dele på sociale medier, og som de af sig selv har lyst til at linke til. Det er videoer, infografikker, live streaming , tekster og billeder som skaber den komplette følelse af at være landet så godt et sted på internettet, at man har lyst til at dele det med andre.

Der er er mange andre ting til SEO som du kan lære mere ved at læse vores blog, vores ordbog, vores webinars, ved at følge os på Linkedin eller ved at få vores nyhedsbrev

Vi kan også tilbyde dig et kursus i SEO. Læs mere om dette her: SEO kursus

Hvad er SEO ?

seo bureau københavn

SEO er når at man har optimeret sin hjemmeside på en måde, som Google godt kan lide. Og når Google er glade for din hjemmeside, så kommer du til at lægge øverst i deres søgemaskine. Som på, for eksempel, søgningen “SEO”.