Læs mere om vores prispolitik på online annoncering under prisboksen

Priserne er vejledende og er baseret på +17 års erfaring med online marketing. Hvis vi tilbyder lavere priser har vi erfaring med ikke at kunne lave tilfredsstillende resultater for jer.

Priserne er her “Basic Priser”, men vi udfører også online marketing på ekspertniveau. Vi er som digital marketing bureau blevet brugt af aviser som Børsen, Zetland, Politiken, Ekstrabladet, BT med flere som ekspertkilde til deres historier indenfor online marketing (klik og se vores referencer som kilde til avishistorier her)

Ligeså samarbejder vi med marketing chefer i større danske virksomheder, og har med succes udført større kampagner i USA og over 12 andre lande i verdenen.

  • Opgaver på timebasis: Timepris 600kr per time ekskl. moms.
  • Vi laver andre opgaver indenfor online marketing end dem der er nævnt her. Kontakt os og hør nærmere.

Kernen i vores prissætning

Ved ethvert opstart af samarbejde, vil vi foretage en grundig gennemgang af det marked, du vil sælge på. Når vi har vurderet dine muligheder med dit budget i dit marked, så laver vi en marketingplan og sammen sætter vi nogle mål.

Hvis dit budget er i den lave ende og konkurrencen er stor, vil det tage længere tid for dig at erobre en plads på markedet og omvendt, hvis du har et større budget i et svagere marked, så vil du opnå hurtigere markedsdominans. Dette er selvfølgelig blot en tommelfingerregel, da der kan opstå uventede ting i markedet der enten kan forsinke eller sætte tempo på, opnåelse af dine resultater.

Alt det tager vi en god snak om og kommer med vores bud på realistiske mål.

Online marketing er en hastigt udviklende disciplin. Som SEO Bureau og Google Ads Bureau oplever vi at algoritmerne udvikler sig hurtigt, hvilket alt sammen har indflydelse på dine muligheder på markedet, når man for eksempel laver Youtube annoncering, Facebook annoncering eller Linkedin annoncering.

OnlineMarketingBureauet.dk vælger nogle få gange at afslå et samarbejde på grund af pris. Det kan være, hvis vores vurdering er, at dit budget er for lille til en alt for stor konkurrence og vi mener, at det vil være spildte penge at sætte realistiske mål. Det er ærlig marketing.

Kontakt os nu på telefon 42430808 eller på mail: [email protected]  Lad os tage en snak, se på dit marked og på, hvad vi kan gøre for dig.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os i dag, og lær mere om hvordan vores skræddersyede planer kan passe til lige præcis dine behov.

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • ➡️ Få rabatter og tilbud
  • ➡️ Nyhedsbreve på højt niveau