SEO bureau med omhu i København

Vi er et SEO bureau i København, med kontor i Amaliegade. Midt i København.

Vi elsker teknisk nørderi, og at skaffe links der får vores kunders websites til at performe i Googles søgeresultater. Og vi gør det etisk efter bogen via content marketing og PR.

Ordentlighed og omhu, er det ansvar vi tager for vores kunder.

Her på siden vil du også se at vi praler lidt med vores gode omtaler, og de mange gange vi har medvirket i de største danske medier som eksperter.

Det gør vi mest for at du kan føle dig tryg ved at være havnet hos et sikkert SEO bureau, og vi er også sikre på at du finder en masse værdi her på siden, udover at vi nogle gange taler om det vi er gode til.

seo bureau københavn aarhus

Autoriserede SEO eksperter

Brugt af de største danske medier

SEO er en forkortelse af “search engine optimization”, og betyder, at man optimerer sin hjemmeside så den placeres højere i Google på forskellige søgninger, så at man kan få nye kunder.

For eksempel er det vores mål at ligge højt i Google på et søgeord som “SEO Bureau”.

Hos Online Marketing Bureauet ApS er vi som virksomhed eksperter i SEO.

Ja, det tør vi godt kalde os.

Jimi Hove er en af pioneerne indenfor søgemaskineoptimering i Danmark, og er kendt for at være en af de førende indenfor faget af at få hjemmesider i toppen af søgeresultaterne.

Jimi bruges af online aviser som Version 2, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Børsen med flere som ekspert på emnet digital marketing.

seo bureau jimi hove
Lokal seo billede

Lokal SEO er god seo

Vi har fokus på de lokale søgninger

Lokal SEO handler om skaffe potentielle kunder lokalt ved at ranke i de organiske søgeresultater på søgeord som “Advokat Århus”, eller “Tandlæge Randers”, alt efter hvad du laver, og hvor du bor.

Vi har et ekstra skarpt fokus på lokal SEO, da det ofte giver vores kunder det bedste investeringsafkast at gå efter lokale kunder, hvor der er mange kunder, men hvor der ikke er den store konkurrence.

Indenfor Lokal SEO er det især et værktøj som Google Business der kan hjælpe jer med hurtig synlighed i søgeresultaterne.

Lokal SEO er markant nemmere end at arbejde med end større generiske søgninger, og der er en højere konvertering på disse søgeord.

Linkbuilding

Ingen betalte links, men PR og content

Linkbuilding har haft et blakket ry, da der findes en del såkaldt blackhat linkbuilding. Det er et større emne i sig selv, men helt kort kan det siges at hvis du køber links, så bryder du Googles retningslinjer, og du kan potentielt få ødelagt din hjemmesides organiske placeringer af Google.

Vi er et af de SEO bureauer i København, som ikke laver ulovlig linkbuilding.

Vi skaber online PR (som giver os naturlige relevante links) i kampen om de bedste placeringer i søgemaskinerne.

Dette er en linkbuilding strategi som vi som virksomhed har direkte overført til flere af de virksomheder vi har samarbejdet med, med succes.

linkbuilding
linkbuilding bureau

Mere om linkbuilding

Den store fordel ved de lovlige links, som er skabt på baggrund af professionel PR og content marketing, er at de aldrig vil blive fjernet af en update fra Google, at de ikke bryder dansk lov og at både websitets autoritet, og din egen autoritet som forfatter til dette content, bliver tårnhøj.

En enkelt ulempe ved linkbuilding, ligemeget hvordan du laver den, er at resultaterne tager lang tid før de kommer.

Oftest tager det flere måneder. Men efter de måneder, så bliver du næsten også umulig at slå væk fra de organiske søgeresultater, fordi at du netop har opnået disse værdifulde links, som ikke mange andre kan opnå.

Man kan i en periode indtil at effekten af sin linkbuilding tager fuld effekt bruge Google Ads for at få besøg på sin hjemmeside.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi er vant til at samarbejde med helt små iværksættere, til store virksomheder der omsætter for flere hundrede millioner per år

download 5
Omsætning over 11 millioner per år
logo stacked greendark
Omsætning over 20 millioner per år
norriq
Omsætning over 67 millioner per år

dansk sundhedssikring
Omsætning over 400 millioner per år

images
Omsætning over 24 millioner per år
download 3
Omsætning over 32 millioner per år
1454784 610501458998284 1219506667 n
Omsætning over 46 millioner per år
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
Omsætning over 12 millioner per år
oerhe
Ørkenens Sønner til showet “Fingeren på pølsen”.
Vi lavede Google Ads & Facebook annoncering.

Lendme logo
Et af Skandinaviens største websites indenfor sammenligning af lån. Vi lavede linkbuilding.

SEO dine konkurrenter får svært ved at kopiere

De kampagner vi laver som SEO bureau kræver balancegang imellem at være up to date med Googles seneste updates og vide, hvad lige præcis dit segment ønsker at se, når de besøger din side, hvis du gerne vil til tops i søgeresultaterne. 

Således arbejder vi som SEO bureau for at gøre Google og dine besøgende glade.


De bedste SEO bureauer kan det her

SEO kampagner kræver balancegang imellem at være up to date med Googles seneste updates og vide, hvad lige præcis dit segment ønsker at se, når de besøger din side, hvis du gerne vil til tops i søgeresultaterne.

Således arbejder vi som SEO bureau for at gøre Google og dine besøgende glade.

I gamle dage var søgemaskineoptimering alt for meget spam, fravær af brugervenlighed og lavt fagligt niveau på alt for mange danske hjemmesider.

Det har ændret sig meget.  

Søgemaskinerne er blevet mere mere rene, og fri for spam, og de besøgende stiller højere og højere krav til de søgeresulater i søgemaskinerne de finder, når de leder efter et produkt eller en service.

Vi har hjulpet danske hjemmesider med SEO siden 2004, og vores viden indenfor dette emne bruges blandt andet af kendte danske aviser som Børsen, Politiken, Ekstrabladet, BT, Version2, Zetland og flere andre som kilde til deres historier om online marketing og SEO.

Tidligere har der været en mur mellem de gamle brandingbureauer og nørde-seo-data bureauerne.

Den mur bliver revet ned nu og det bliver den, fordi det er Googles ønske at det er det der skal for at skabe online autoritet i Googles søgeresultater, til gavn for brugeren.

Der er dog stadig brug for den tekniske SEO, hvor at man får lavet en teknisk analyse af hjemmesiden, og disse faktorer der kommer ud af denne SEO analyse skal implementeres på hjemmesiden hurtigst muligt.

Men at have et lækkert design, kommunikation og layout der passer til målgruppen på hjemmesiden tiltrækker flere naturlige links, og øger de metrics som Google ranker hjemmesiden på.

i 2021 vil Google for eksempel bruge begrebet “Core Web Vitals” som et rankingsignal. Læs mere her.

Core Web Vitals handler både at du skal få optimeret efter nogle mere tekniske parametre, men det handler først og fremmest om at skabe den gide brugeroplevelse for de besøgende på hjemmesiden.

Den såkaldte UX

Brugeradfærd (UX) er allerede en vigtig rankingfaktor og det bliver den også mere og mere fremadrettet.

Vi har i flere år arbejdet med netop denne fusion af den tekniske analyse indenfor søgemaskineoptimering, og med professionel tekstforfatning (i samarbejde med et kommunikationsbureau), så derfor betragter vi os mere som et hybridbureau, der samler branding, kommunikation, data & kode i én samlet pakke.

Læs mere om hvordan vi ser på hvad de bedste SEO bureauer kan

seo bureau aarhus

Vi er et af Danmarks bedst certificerede bureauer

dansk hubspot partner
facebook bureau
google partner bureau københavn

Her finder du priser på SEO fra vores bureau

Her kan du se et overblik over de priser vi har på vores SEO. Hvis du gerne vil se en uddybende artikel omkring hvordan vi er nået frem til disse priser kan du se dem her.

Ofte stillede spørgsmål til vores SEO bureau

Hvorfor vælge et SEO bureau, fremfor at gøre det selv ?

Når du vælger et SEO bureau fremfor at lave din SEO selv, så har du en samarbejdspartner som både kan håndtere nogle af de opgaver du ikke selv har tid til.

Du får også hjælp til en SEO strategi, en SEO plan og du får adgang til nye, friske øjne på dit projekt fra SEO eksperter med mere end 18 års erfaring.

Skal jeg vælge et SEO bureau som KUN laver SEO, eller kan jeg også vælge et online marketing bureau?

Du kan finde SEO bureauer som KUN laver SEO.

Engang var Online Marketing Bureauet ApS også kun et bureau der lavede SEO.

Men for flere år siden skiftede vi til at kunne hjælpe vores kunder med Facebook annoncering, Google Ads, Linkedin og webanalyse også, da flere og flere af vores kunder efterspurgte disse ydelser, ved siden af deres SEO.

Vi har folk der kun laver SEO, og folk der kun laver Google Ads. Og vi snakker sammen på tværs af vores specialer, lærer af hinanden og hele tiden tænker på hvad du har bedst af.