Se vores oversigt over vores SEO priser i vores SEO pakker her nedenunder. Og under boksen kan du læse mere om hvad du får helt konkret, og hvordan vi er nået frem til disse SEO priser.

SEO Pakker

SEO priser – Derfor er de som de er

Nu har du fået et overblik over hvordan vi prissætter vores SEO.

Og her kan du læse om hvordan vi er nået frem til dette, og hvad du kan forvente når du tegner et SEO abonnement hos os igennem en af vores SEP pakker, eller når du vil booke en SEO specialist på minutbasis via Zoom, Google Meet, Skype eller hvad der ellers passer dig bedst.

Kort sagt skulle du gerne være meget bedre klædt på til at forstå hvorfor at SEO koster det det koster når at det skal laves af et SEO bureau som os.

Per minut eller abonnement ?

Vores ordning hvor at du kan bestille et møde via Zoom og få et møde med det samme er henvendt til dig der bare gerne vil have svar på et vigtigt spørgsmål her og nu.

Vores månedlige SEO pakker er henvendt til folk der vil arbejde ud fra SEO strategi, og som løbende over en længere periode skal bruge en samarbejdspartner til deres SEO.

Læs længere nede hvad du skal forvente at få for pengene.

Hvad får du for pengene når du betaler et SEO bureau?

Den største fordel ved at ansætte et SEO bureau er der kommer en rød tråd i dit arbejde med SEO. Vi laver en strategi sammen med dig, derefter laver vi en plan efter hvad vi mener er muligt i forhold til det budget der er til rådighed, og så rapporterer vi løbende tilbage til dig som kunde.

Online Marketing Bureauet ApS er ikke bare et SEO bureau. Vi har også ansatte med speciale i Facebook annoncering, Linkedin annoncering, webanalyse, content marketing og andre former for online marketing.

Det har betydning fordi at vi ikke bare er interesseret i at få dig til at købe SEO, hvis det viser sig at det ikke er den bedste marketingkanal for dig. Så skifter vi bare til Facebook eller Google Ads. Eller en endnu mere populær løsning blandt vores nuværende kunder: Vi laver et marketingmiks med lidt af det hele.

Lidt SEO til toppen, midten og bunden af salgstragten ( AIDA Modellen) og remarketing på Facebook (som eksempel)

Så de priser du betaler os for din SEO, går også til et mere holistisk syn på din online marketing.

seo bureau københavn aarhus

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi er vant til at samarbejde med helt små iværksættere, til store virksomheder der omsætter for flere hundrede millioner per år

download 5
Omsætning over 11 millioner per år
logo stacked greendark
Omsætning over 20 millioner per år
norriq
Omsætning over 67 millioner per år

dansk sundhedssikring
Omsætning over 400 millioner per år

images
Omsætning over 24 millioner per år
download 3
Omsætning over 32 millioner per år
1454784 610501458998284 1219506667 n
Omsætning over 46 millioner per år
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
Omsætning over 12 millioner per år
oerhe
Ørkenens Sønner til showet “Fingeren på pølsen”.
Vi lavede Google Ads & Facebook annoncering.

Lendme logo
Et af Skandinaviens største websites indenfor sammenligning af lån. Vi lavede linkbuilding.


Hvordan udregner i jeres SEO priser ?

Vi har som du kan se en minimumpris på vores SEO abonnementer, og det har vi fordi at vores over 18 års erfaring med SEO siger os at vi ikke kan lave ordentlige resultater til dig, ligemeget hvor lille konkurrencen er i dit marked, for beløb der er mindre end vores minimumpris.

Kort sagt er det spild af penge af for dig, og vi har det også altid dårligt med ikke at kunne levere resultater.

Vores SEO support, hvor du kan bestille ned til 10 minutter ad gangen er som sagt primært for dig der selv sidder og arbejder med SEO, men som blot har brug for nogle andre øjne på en udfordring du sidder med.

Måden vi udregner vores SEO priser på med hensyn til vores abonnementer er ved at regne på hvor mange timer per måned vi skal arbejde for at få kunne udrette resultater som der er værd at regne med.

Denne metode til at udregne SEO priser på, er noget vi har arbejdet på at blive gode til over mange år, og det indbefatter mange forskellige faktorer.

Nogle af de vigtigste af dem er:

  • Links (hvor meget linkbuilding/ content marketing outreach / PR) skal der til?
  • Hvor meget content er der allerede på hjemmesiden i forvejen?
  • Hvor meget onpage SEO er der lavet i forvejen?

Når vi har kigget på alle faktorer bliver det meget nemmere for os at kunne udregne en mere præcis pris på SEO inden vi går i gang med samarbejdet med din hjemmeside.

google search console nede

Kontakt os gerne allerede nu via knappen nedenunder her, og lad os få en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig med SEO.

Ofte stillede spørgsmål om priser på SEO

Hvor meget koster SEO?

SEO kan være gratis, hvis du selv laver det.

Facebook annoncering, Linkedin annoncering og annoncering på Instagram kan du også lave selv, men her vil du skulle betale klikpriser til Facebook, Linkedin osv.

Så som udgangspunkt er SEO gratis, men det kræver en stor arbejdsindsats og en del viden om SEO for at du bare selv kan lave det. Hvis du ansætter et SEO bureau til at udføre opgaverne kan det koste alt fra 1000,- kroner per måned og op opefter.

OnlineMarketingBureauet.dk har en særlig tjeneste hvor du kan få hjælp til SEO på minutbasis via Zoom. Her starter priserne fra 125,- kroner for 10 minutters hjælp til SEO

Hvad koster søgeord?

Et søgeord indenfor Google Ads (det tidligere Google Ads) kan koste alt fra 10 øre og opefter. Nogle af de dyreste søgeord i verdenen koster flere tusinde kroner per klik.

Indenfor SEO kan man også udregne hvor meget det koster at ranke i toppen på et søgeord, og det kan også svinge meget alt efter hvor meget konkurrence der er på det søgeord.

Hvad koster en SEO tekst?

En SEO tekst kan være alt fra en tekst i virkelig ringe kvalitet som nogle bruger til såkaldte spamblogs, som de bruger til ulovlig linkbuilding (den slags SEO tekster kan vi klart anbefale at du ikke bruger). Og det være tekster skrevet af virkeligt gode tekstforfattere som bruger mange timer på at skrive en enkelt side, for så til sidste lige at seo-optimere lidt på teksten.

Begrebet SEO tekster er mest et ældre, og uddateret, begreb indenfor SEO.

Priserne kan alt fra 300 kroner for en A4 side med tekst til 10.0000,- kroner for én side (skrevet af de absolut bedste tekstforfattere)

Hvordan virker SEO?

SEO virker på den måde at man optimerer sin hjemmeside så at Google bedre kan forstå hvad din hjemmeside handler om, og hvor meget autoritet du har angående din emner du skriver om.

SEO er et fag der tager mange år at blive rigtig god til, så det kan ikke beskrives fyldestgørende i en FAQ boks som den her. Læs mere mere på vores hjemmeside om SEO, og hvordan det virker.

Last Updated on 02/05/2023 by Jimi Hove