Sociale medier

Hjælp til virksomheder med salg på sociale medier

Facebook / Linkedin / Youtube / Twitter / Instagram

Ring i dag : 42 43 08 08

Facebook

Facebook er som et homeparty. Folk føler sig i trygge omgivelser. Det betyder at du ikke skal sælge hårdt, men sælge blødt.

Læs mere om marketing på Facebook her

Twitter

Ikke mange almindelige danskere bruger Twitter, men det gør de store influencers. Twitter er godt til influencer marketing

Læs mere om vores influencer marketing

Linkedin

Linkedin er i kraftig vækst, og er en fantastisk kanal til high ticket lead generering, og generel B2B marketing.

Læs om vores marketing på Linkedin her

Instagram

Instagram er det visuelle medier som passer perfekt til fashionsegmentet. Også andre segmenter ser mere og mere succes her.

Læs mere om vores instagram marketing
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

markedsføring på sociale medier

De sociale medier er det tveæggede sværd som vi alle har svært ved at finde ud hvad vi skal bruge til ? Er de farlige eller gavnlige ?

Statistikkerne angående de sociale medier taler deres tydelige sprog. Flere og flere bruger dem, og bruger længere og tid på dem. Se statistik om de sociale medier her

Dog er bevidstheden om deres bagside også begyndt at vise sig. I Danmark har vi blandt andre Imran Rashid der er en læge som har en skrevet en bog om bagsiden ved de sociale medier.

Begge ting er rigtige. Der er en forside (den nemme kontakt til vores elskede fra nær og fjern) og bagsiden ( afhængigheden af skulle følge med hele tiden. Det såkaldte Fear of Missing Out. Og trangen til at blive konstant bekræftet, som kan bunde i lavt selvværd og narcissisme.)

Disse ting kan man spille på i sin markedsføring. Og man kan også lade være. Vi lader være hos OnlineMarketingBureauet.dk

Til gengæld bruger vi ekstra lang tid på målgruppeanalyse og markedsanalyse. Det betyder at vi kan levere budskaber på de sociale medier som mennesker helt legalt kan spejle sig i, uden at blive udsat for clickbait og andre mindre lødige måder at få opmærksomhed omkring sit brand på de sociale medier.

Ikke nok med at vi kan opnå de samme Click Through Rates og konverteringer som andre bureauer der laver marketing på de sociale medier, så viser vores resultater at brandloyaliteten øges ved mere ærlig kommunikation, og dermed bliver vores klienters life time value så meget desto større, når deres egne kunder bliver hos dem i længere tid grundet deres mere lødige kommunikation.

Ganske simpelt, men svært at udføre hvis man kun fokuserer på data og kortsigtede bundlinjer.

Vi arbejder med 4 forskellige sociale medier, som du kan se i toppen af denne her side. Vi arbejder ikke med Snapchat, da det primært er børn og ret unge mennesker der bruger denne platform. Vi ønsker ikke at påvirke børn så massivt, i så ung en alder.


Google_Partners
dansk hubspot partner

VORES KONTORER

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingbureauet.dk – i København
Fælledvej 6 – 2 TV – 2200 København N.

Adressen i Viborg (som også dækker vores kunder i Århus) er:

Toldboden 3,1 – 8800 Viborg

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing