markedsføring på sociale medier

De sociale medier er det tveæggede sværd, som vi alle har svært ved at finde ud af, hvad vi skal bruge til. Er de farlige eller gavnlige?

Statistikkerne angående de sociale medier taler deres tydelige sprog. Flere og flere bruger dem og bruger længere og tid på dem. Se statistik om de sociale medier her

Dog er bevidstheden om deres bagside også begyndt at vise sig. I Danmark har vi blandt andre Imran Rashid der er læge og har skrevet en bog om bagsiden ved de sociale medier.

Begge ting er rigtige. Der er en forside (den nemme kontakt til vores elskede fra nær og fjern) og bagsiden (Afhængigheden af skulle følge med hele tiden. Det såkaldte “Fear of Missing Out” og trangen til at blive konstant bekræftet som kan bunde i lavt selvværd og narcissisme)

Disse ting kan man spille på i sin markedsføring eller lade være. Vi lader være hos OnlineMarketingBureauet.dk

Til gengæld bruger vi ekstra lang tid på målgruppeanalyse og markedsanalyse. Det betyder, at vi kan levere budskaber på de sociale medier, som mennesker helt legalt kan spejle sig i, uden at blive udsat for clickbait og andre mindre lødige måder at opnå opmærksomhed omkring sit brand på via de sociale medier.

Ikke nok med vi opnår de samme Click Through Rates og konverteringer som andre bureauer der laver marketing på de sociale medier, men udover det viser vores resultater, at brandloyaliteten øges ved mere ærlig kommunikation og dermed bliver vores kunders lifetime value meget større, når deres kunder bliver hos dem i længere tid grundet deres mere lødige kommunikation.

Ganske simpelt, men svært at udføre hvis man kun fokuserer på data og kortsigtede bundlinjer.

Vi arbejder med 4 forskellige sociale medier som vist i toppen af denne side.
Vi arbejder ikke med Snapchat, da det primært er børn og ret unge mennesker der bruger denne platform. Vi ønsker ikke at påvirke børn så massivt i så ung en alder.

VORES KONTORER

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingbureauet.dk – i København
Fælledvej 6 – 2 TV – 2200 København N.

Adressen i Viborg (som også dækker vores kunder i Århus) er:

Toldboden 3,1 – 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing