Facebook Annoncering

Handling bag ordene. Planer bag målsætningerne. Vilje bag drømmene.
Vi er et Facebook marketing bureau med lokal tilstedeværelse i Aarhus, Viborg, Skive, Randers, Hobro, København, Silkeborg, Aalborg og Odense

Succesfuld Facebook annoncering kræver specialister med forstand på Facebooks's algoritmer, menneskelig adfærd og kommunikation på de sociale medier.

Og det kræver at der kan rapporteres tilbage til vores kunder i et sprog der kan forvandle dataanalyse- lingo til bundlinje hardtalk.

Det er det vi gør.

Vores mange års erfaring med Facebook annoncering, gør også at vi ved hvilke retningslinjer vi skal overholde, og hvilket content som brugerne vil fortære på Facebook.

Billederne og teksterne som vi bruger til vores Facebook annoncer, er for eksempel anderledes end dem vi bruger i vores Google Ads Bureau eller til vores SEO bureau, da Facebook er et andet touchpoint i rejsen end Google Ads og SEO touchpoints er det.

facebook annoncering priser scaled

Hvad er det unikke ved Facebook content annoncering ?

Vores variable content skaber vi alene af den simple grund at det er det som kunderne forventer.

De er på Facebook i deres købsrejse, ikke på Google og heller ikke på Instagram, og det skal annonceringen afspejle. Disse operationelle greb i vores Facebook annoncerings taktikker ser vi stort set altid give en kraftigt forøget konverteringsrate, da relevansen er stærkt forøget ved at vi rammer vores segmenter så skarpt.

Det er en misforståelse at Facebook annoncering primært er til topfunnel marketing, altså rå eksponering foran en bred målgruppe. Faktisk er Facebook blevet stedet hvor konverteringerne, og ROI er nogle af de højeste indenfor online marketing.

 Og det er det, som jeg nævnte i starten, fordi at brugerne har paraderne nede på Facebook.

Hvorfor køber folk så meget på Facebook?

Facebook er stedet hvor folk psykologisk tager sig et pusterum i hverdagen.

På Linkedin kan du lave mere fagligt content som får dine leads til at blive mere modnet, men når der skal handles så målretter du dine annoncer til den samme målgruppe, denne gang dog på Facebook.

Eventuelt med retargeting.

Vi ser de her mønstre igen og igen, og det alene er årsagen til Facebooks fantastiske regnskaber, og de regnskaber opstår folk som os fra jimihove.dk poster flere og flere penge i Facebook annoncering på vegne af vores klienter.

Og det vi gør kun fordi vi selv er blevet en del af mange sunde cashflows i flere og flere danske virksomheder der giver sig i kast med Facebook annoncering.

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion er afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Facebook annoncering i Århus og København - Sådan opnår i den lokale fordel

Lokal Facebook annoncering handler om ramme målgrupperne som interesserer sig for "advokater i århus", eller "tandlæger i århus", alt efter hvilken målgruppe du vil ramme selvfølgelig. Vi har et ekstra skarpt fokus på lokal Facebook annoncering, da det tit tilbyder vores klienter det bedste investeringsafkast per brugte markedsføringskrone.

Sådan skriver vi tekst, og vælger billeder til Facebook reklamer

Vi bruger altid lang tid i selve analysefasen med virkelig at komme helt ind under huden på vores målgrupper. Både via data fra Google Analytics, Facebook Analytics og fra vores klienters egne erfaringer med deres segment.

Når vi for eksempel har fundet ud af at målgruppen er mellem 30-55 år, hovedsageligt velduddannede kvinder i København, som følger en del sider på Facebook om økologi, så laver tekster og tilføjer billeder som målgruppen kan spejle sig i. Vi tager aldrig udgangspunkt i hvad vi tænker de vil høre.

Vi finder ud af hvad de vil høre.

Og så skriver vi det.

Analyse af Facebook reklamer
Vi analyserer alle dine Facebook annonce data hver måned eller oftere.

Vi følger naturligvis dine annoncer dagligt, men de store analyser tager vi med længere intervaller, da vi først skal have opbygget nogle store nok datasamples til at vi kan resultater ud med tilstrækkelig statistisk signifikans.

Således er du hele tiden på forkant med hvad vores Facebook marketing arbejde har skabt for dig, og du ved hvordan du står i forhold til de mål vi har sat op fra start af.
Du er nu klar til at annoncere på Facebook

Facebook marketing med det formål at skaffe flere lokale leads fra Århus eller København (for eksempel), til din hjemmeside, er en taktik vi har set skabe en ROAS på over 2300%.

Det havde den effekt for en kunde vi stadig har at de investerede for 15.000,- kr i Facebook annoncering hos os. og de har per dags dato forvandlet det til en omsætning på over 280.000,- kr.

Sådan er det naturligvis ikke altid. Vi viser altid vores bedste cases frem, men at Facebook er en fantastisk mulighed for rigtig mange danske virksomheder, er der ingen tvivl om.

Ellers ville Facebook marketing bureauer som jimihove.dk ikke blive ved med at poste så mange milliarder ind i Facebook annoncering, år efter år.

Det virker simpelthen.

For det meste.

"Hvis en målgruppe på Facebook giver masser af trafik, men trafikken er dyr og ikke konverterer godt, er det så en god målgruppe?"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Facebook annoncering, Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot partner
Google_Partners

KONTAKT OS

Vi starter altid vores samarbejdsmodeller op med grundige indledende møder, uforpligtende og gratis, så når vi gang så rammer vi målgrupperne med det samme.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureauet.dk - Facebook Annoncering i København
Fælledvej 6 -  2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Facebook annoncerings kunder i Århus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

 

 

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Nyhedsbrev fra OnlineMarketingBureauet.dk

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing