Facebook annoncering

Handling bag ordene. Planer bag målsætningerne. Vilje bag drømmene.
Vi er et Facebook marketing bureau med lokal tilstedeværelse i Aarhus, Viborg, Skive, Randers, Hobro, København, Silkeborg, Aalborg og Odense

Succesfuld Facebook annoncering kræver specialister med forstand på Facebooks algoritmer, menneskelig adfærd og kommunikation på de sociale medier.

Det kræver, at der kan rapporteres tilbage til vores kunder i et sprog der kan forvandle dataanalyse- lingo til bundlinje hardtalk.

Det er dét vi gør.

Mange års erfaring med Facebook annoncering gør også, at vi ved, hvilke retningslinjer vi skal overholde og hvilket content brugerne vil fortære på Facebook.

De billeder og den tekst vi bruger til vores Facebook annoncer er derfor anderledes end de billeder og tekst vi benytter i vores Google Ads Bureau eller til vores SEO bureau, da Facebook er et andet touchpoint i rejsen end Google Ads og SEO touchpoints er.

facebook annoncering priser scaled

Hvad er det unikke ved Facebook content annoncering?

Vores variable content skaber vi alene af den simple grund, at det er kundernes forventning. De er på Facebook i deres købsrejse. De er ikke på Google og heller ikke på Instagram og det skal annonceringen afspejle. Disse operationelle greb i vores annoncerings-taktikker på Facebook ser vi stort set altid give en kraftigt forøget konverteringsrate, da relevansen er stærkt forøget ved, at vi rammer vores segmenter så skarpt. Det er en misforståelse, at Facebook annoncering primært er til topfunnel marketing - altså rå eksponering foran en bred målgruppe. Faktisk er Facebook blevet stedet, hvor konverteringerne og ROI er nogle af de højeste indenfor online marketing og det er dét der sker, fordi brugerne netop har paraderne nede på Facebook.

Hvorfor køber folk så meget på Facebook?

Facebook er stedet, hvor folk psykologisk tager sig et pusterum i hverdagen. På LinkedIn kan du lave mere fagligt content der modner dine leads, men når der skal handles, målretter du dine annoncer til den samme målgruppe, denne gang dog på Facebook og eventuelt med retargeting. Vi ser de her mønstre igen og igen og det alene er årsagen til Facebooks fantastiske regnskaber. Regnskaber der opstår, fordi bureauer som Onlinemarketingbureauet.dk og andre virksomheder, poster flere og flere penge i Facebook annoncering på vegne af vores kunder og det gør vi kun, fordi vi selv er blevet en del af mange sunde cashflows i flere og flere danske virksomheder, der giver sig i kast med Facebook annoncering.

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion er afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Facebook annoncering i Århus og København. Sådan opnår i den lokale fordel

Lokal Facebook annoncering handler om ramme målgrupperne som interesserer sig for "Advokater i Århus", eller "Tandlæger i Århus", alt efter hvilken målgruppe du vil ramme selvfølgelig. Vi har et ekstra skarpt fokus på lokal Facebook annoncering, da det tit tilbyder vores kunder det bedste investeringsafkast per brugte markedsføringskrone.

Sådan skriver vi tekst og udvælger billeder

Vi bruger altid lang tid i selve analysefasen med virkelig at komme helt ind under huden på vores målgrupper. Både via data fra Google Analytics, Facebook Analytics og fra vores klienters egne erfaringer med deres segment.
Når vi for eksempel har fundet ud af, at målgruppen er mellem 30-55 år hovedsageligt velduddannede kvinder i København der følger sider på Facebook om økologi, så udarbejder vi tekster og tilføjer billeder, som netop denne målgruppe kan spejle sig i.
Vi tager aldrig udgangspunkt i, hvad vi tror, de vil høre. Vi finder ud af, præcis hvad de gerne vil høre.
Og så skriver vi det.

Analyse af Facebook reklamer

Vi analyserer data fra din Facebook annonce hver måned eller oftere.

Vi følger naturligvis dine annoncer dagligt, men de store analyser tager vi med længere intervaller, da vi først skal have opbygget nok datasamples til, at vi kan få resultater ud med tilstrækkelig statistisk signifikans.

Således er du hele tiden på forkant med, hvad vores arbejde med Facebook marketing har skabt for dig og du ved, hvordan du står i forhold til de mål, vi i fællesskab har sat op fra start.

Du er nu klar til at annoncere på Facebook

Facebook marketing med det formål at skaffe flere lokale leads fra Århus eller København (for eksempel) til din hjemmeside er en taktik vi har set skabe en ROAS på over 2300%.

Det havde den effekt for en af vores nuværende kunder, at de investerede 15.000,- kr i Facebook annoncering hos os og de har per dags dato forvandlet det til en omsætning på over 280.000,- kr.

Sådan er det naturligvis ikke altid. Vi viser altid vores bedste cases frem, men at Facebook er en fantastisk mulighed for rigtig mange danske virksomheder, hersker der ingen tvivl om ellers ville Facebook marketing bureauer som onlinemarketingbureauet.dk ikke blive ved med at poste så mange milliarder ind i Facebook annoncering år efter år.

Det virker simpelthen.

For det meste.

"Hvis en målgruppe på Facebook giver masser af trafik, men trafikken er dyr og ikke konverterer godt, er det så en god målgruppe?"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Facebook annoncering, Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot partner
Google_Partners

KONTAKT OS

Vi starter altid vores samarbejdsmodeller op med grundige indledende møder, helt uforpligtende og gratis, så når vi går i gang, så rammer vi målgrupperne med det samme.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureauet.dk - Facebook Annoncering i København
Fælledvej 6 -  2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Facebook annoncerings kunder i Århus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

 

 

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing