LinkedIn Annoncering = Bedst til B2B

Beslutningtagernes medie
OnlineMarketingBureauet.dk er et bureau med specialister indenfor LinkedIn annoncering

Succesfuld LinkedIn annoncerings-kampagner kræver specialister med forstand på modning af leads på C level niveau ( CEO's, CXO's CMO's, CFO's osv).

For det er på LinkedIn du finder beslutningstagerne.

Borte er tiden, hvor det var svært og besværligt at komme i kontakt med beslutningstagerne.

De er dog ikke klar til dårlig marketing og billige salgstricks. De har om nogen set det hele før.

Men hvis du kan imponere dem med et produkt eller en service, som de alligevel skal bruge, så er LinkedIn din platform og vi er det bureau der kan hjælpe dig.

Vores mange års erfaring med Facebook annoncering gør, at vi har en bred forståelse for de psykologiske spilleregler der er på de sociale medier. Det er dog nogle andre spilleregler der gælder på LinkedIn, end ved marketing via Google Ads eller til vores SEO bureau

Lad denne her side guide dig videre til, hvordan du kan annoncere på Linkedin.

linkedin marketing bureau københavn

Hvordan laver man en marketingstrategi på LinkedIn?

Det afhænger af dit produkt/service og de spillere der er på det marked, som du vil markedsføre dig på. Sådan er det i forhold til alle former for marketingstrategier og sådan er det også på LinkedIn. Det første vi vil gøre i samarbejde med dig, er at afdække markedets spillere og dynamikker og kortlægge, hvordan den kombination giver sig til udtryk på netop LinkedIn. Vi observerer dine leads, noterer os deres sprogbrug, deres værdier og prøver at finde ud af, hvad de leder efter hos en leverandør. Hvis vi overhovedet ikke er et match, så lader vi være med at bruge ressourcer på at jagte denne kunde, men hvis der er et match, så får vi skræddersyet vores kommunikation, annoncer og andet content til at ramme målgruppen lige ned i deres værdisæt.

Hvilket software bruger i til LinkedIn annoncering?

Du har muligvis hørt om diverse blackhat tools til at hjælpe med din LinkedIn annoncering som f.eks: : Meet Leonard, Linkedinhelper, Dux soup m.fl. Vi har testet dem og brugt dem til automatisering af diverse opgaver med hensyn til LinkedIn marketing og vores bedste råd er: Hold dig væk. LinkedIns algoritmer er blevet alt for gode og vil opdage dit ulovlige software ret hurtigt. Mange mennesker er blevet banned af Linkedin permanent kun for at bruge de tools. Vi bruger selv LinkedIn Sales Navigator, som kun koster 400kr per måned. Her kan man sortere sine leads efter mange forskellige parametre. Vi bruger den tid der skal bruges på modning af leads i den størrelse der findes på LinkedIn. Tag dig god tid til at modne hver enkelt lead og luk salg på en helt anden hylde end du måske er vant til. Det kan LinkedIn.

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion er afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Find dine lokale leads på Linkedin

Lokal Linkedin annoncering handler om markedsføre sig overfor de målgrupper som der er i din egen by. Om det er København, Århus eller mindre byer som Viborg er reglen den samme, når du bruger Linkedin Sales Navigator til at finde potentielle kunder i lige præcis din by.

Sådan laver vi annoncer til vores Linkedin kampagner

Efter at vi har fået sorteret i vores leads via Linkedin Sales Navigator og vi har besluttet os for, om vi skal gå efter lokale kunder i vores egen by (Eller om vi går efter nationale eller internationale klienter) og når vi har regnet på, hvor meget vi har råd til at betale per lead (CPA - Cost Per Acquisition), så er vi klar til at gå i gang med at skrive tekster og finde billeder til vores annoncer.

Disse tekster og annoncer er vores første møde med kunden og det er derfor af højeste betydning, at de afspejler deres værdisæt, tilbyder løsninger på de udfordringer de har og viser dem nemt og hurtigt, hvordan de kan komme i kontakt med os som kan hjælpe.

Alt dette får vi lavet flere forskellige annoncer til, som vi så sætter i gang og tester efterfølgende på, hvilke af dem der performer bedst.

Løbende opdateringer

Når vores kampagner og annoncer har kørt i en periode, så begynder vi at analysere på de data som langsomt løber ind. Vi finder i samarbejde med jer ud af, om de leads der kommer ud af vores arbejde har så høj en kvalitet, at det er en god forretning for jer.

Det er altid nemt at love guld og grønne skove og få folk til at klikke på annoncer og besøge hjemmesider, men det er kvaliteten af leads fratrukket udgifterne til opnåelse af disse leads som vi vil måles på.

Skal vi fortsætte eller stoppe?

Når vi har fået afklaret, om de leads i modtager via vores Linkedin marketing er af høj nok kvalitet, kan vi enten skalere vores samarbejde eller afslutte det.

Vi har dag til dag opsigelsefrist på en del af vores aftaler, da vi kun vil levere resultater i kan bruge til noget. I særlige tilfælde har vi dog en måneds opsigelse. Vi aftaler dette, når vi udarbejder kontrakten.

"Linkedin kan være et sted hvor du kan tabe mange penge på marketing, men også det sted med den højeste ROI. Alt afhænger af eksekveringen af din marketing"

Certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Facebook annoncering, Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot partner
Google_Partners

KONTAKT OS

Vi starter altid vores samarbejdsmodeller op med grundige indledende møder, uforpligtende og gratis. På den måde laver vi færrest fejl fra start af.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingbureauet.dk -  Dit Linkedin Marketing Bureau i København
Fælledvej 6 -  2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Linkedin annoncerings kunder i Århus) er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing