Messenger chatbots med Mobilemonkey

Mobilemonkey er verdens bedste chatbots. Læs mere om dem her
Onlinemarketingbureauet.dk er et bureau med chatbots til kundeservice og marketing
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
online marketing bureau københavn e1521732931254
salarylogo 2 e1521726472940
Untitled design (3)
erotic in motion shop logo 14517276052 1
modified solutions 2

Når selv Neil Patel, som er en online marketingguru med over 1 million følgere på Facebook, siger at MobileMonkey er verdens bedste messenger marketing chatbot, så er det værd at se på.

Men lad os tage det fra start.

Chatbots  bliver brugt mere og mere, men kvaliteten af dem har været stærkt svingende i forhold til for eksempel kundeservice.

Hvilket seriøst firma gider misse et salg på at have en chatbot, som godt nok ser smart ud, men som svarer forkert i halvdelen af tilfældene? Ikke mange. Det er derfor, at chatbots ikke har erobret de sociale medier endnu. Men de er på er vej. Ligesom de andre robotter.

Larry Kim som er en anden online marketing guru af de helt store, er gået all-in på Messenger marketing via chatbots og det gør han med sine chatbots som han kalder MobileMonkey.

Hos Onlinemarketingbureauet.dk var vi de første i Danmark som solgte chatbots fra MobileMonkey.

Læs mere på siden her, og lær hvorfor Facebook Messenger Chatbots er så gode.

markedsføring på sociale medier scaled

Mere menneske end bots

En misforståelse som rigtig mange der har hørt om robotter og også chatbot, er, at de er noget nærmest umenneskelig kompliceret. Det er de slet ikke. Chatbots som de bliver lavet i MobileMonkey er drag and drop baseret, som for eksempel i Mailchimp eller WordPress. Hvis du kan drag and drop, så kan du lave chatbots. Ingen programmering er nødvendigt. Der, hvor vi som bureau kommer ind og hjælper er med den lidt mere komplicerede opsætning, som lige giver det ekstra skub til dine kampagner. Vi opbygger funnels (salgstragte) vi giver til tips til best practice med opsætning af disse chatbots og vi har lavet en god aftale med MobileMonkey der gør, at du kan få dine chatbots med særligt stor rabat afhængigt af dine behov, hvis du køber dine chatbots hos os. Normalpris er over 2300,- kr per år.

Sådan taler din bot

Bots som du bruger i din Messenger marketing er dybest bare FAQ's angående din branche. Vi sætter os ned og finder ud af, hvilke spørgsmål dine kunder oftest har og så besvarer vi dem med en chatbot i stedet for, at der er en medarbejder i kundeservice der skal bruge tid på det. Det er super nemt at gøre i Messenger på Facebook i stedet for at skulle finde hjemmesiden frem, finde FAQ området, finde spørgsmålet og så se svaret. Med MobileMonkey åbner din bruger blot for Messenger og spørger der. Men det er slet ikke det bedste ved MobileMonkey. Det er de funnels man kan bygge. Læs mere om dem nedenunder.

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion er afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Chatbots kan effektivisere men også humanisere din support og din marketing

Det sjove er, at chatbots slet ikke kan chatte, men kun reagere på triggers som du selv stiller op. Men det er hurtig og uformel kommunikation og betegnes derfor som "chat"

Gratis drag and drop chatbots til dig

Som sagt er de chatbots vi får fra MobileMonkey gratis. Hvis du selv skulle købe dem, ville prisen være nogle tusinde per år. Det som Onlinemarketingbureauet.dk måske så kan tjene penge på, er ved at hjælpe med opsætningen (Selvom du sagtens vil kunne finde ud af det selv).

Men det tager selvfølgelig noget tid og den erfaring vi har med dem gør at vi vil kunne skabe mere humane og effektive chatbots i første forsøg.

Det er faktisk også mere muligt at gøre din kundesupport mere "human" ved hjælp af chatbots. Selv de bedste medarbejdere i jeres kundeservice kan have en dårlig dag og svare på det forkerte eller komme til at snerre af en sur kunde. Det sker for de bedste. Men det sker ikke for en chatbot.

Man kan så sige, at det er mere menneskeligt at fejle, men vi ved alle, hvordan en situation kan eskalere mellem mennesker som er uenige. Ikke altid et rart syn.

Byg salgstragte med Messenger bots

Nu kommer vi så til det, vi i Onlinemarketingbureauet.dk synes er det virkeligt gode med Messenger chatbots fra MobileMonkey.

Nemlig evnen til at bygge funnels (salgstragte). Alle der har arbejdet professionelt med at bygge online funnels ved, hvor mange komponenter der er i at bygge en stærk funnel, så det vil jeg ikke prøve at uddybe her men blot nævne, at det helt basalt handler om at få trafik til din egen Messenger side.

Når folk lander der, vil de blive mødt af pop-up der spørger dem om: "Vil du modtage lejlighedsvise tips om online marketing?" (eller hvad du nu sælger) Når de har signet up til det, er det det samme som at signe op til Mailchimp. De er nu blevet en del af flow der skal føre dem igennem en funnel. I modsætning til e-mails, så er åbningsraten og konverteringsraten skyhøj via Messenger. Faktisk det samme mønster vi ser med vores Facebook marketing. Det konverterer.

Højt

Skal vi fortsætte eller stoppe?

Når vi har fået opbygget lister med brugere vi kan målrette budskaber til, som du ville gøre i alle former for leadgenerering, så kan du dripfeede dine budskaber til dine followers, direkte i Messenger. Selvfølgelig hele tiden med muligheden for at de kan skrive "stop" eller "unsubcribe".

Ikke nok med at Neil Patel er tosset med det her og at det er Larry Kim der står bag hele den her software. Stjerner som Victoria Beckham er også med på bølgen og du kan se et glimrende eksempel på HVOR godt det kan laves ved at klikke her.

Vores Messenger Chatbot kan du se i bunden til højre på siden her, eller på vores egen Messenger side her

"Chatbots er endelig blevet modne til at kunne skalere din kundeservice og online marketing"

Certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Facebook annoncering, Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Vi starter altid vores samarbejdsmodeller op med grundige indledende møder, uforpligtende og gratis. På den måde laver vi færrest fejl fra start af.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

Onlinemarketingbureauet.dk - Messenger Marketing Bureau i København
Fælledvej 6 -  2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Messenger Marketing kunder i Århus) er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing