Et WordPress bureau i København K med lækre designs & god support

Vi har kontor i Amaliegade, midt i København K

Her elsker vi vores arbejde med plugins, themes, content, SEO og alt det andet sjove der gør WordPress til en fornøjelse at arbejde med.

google ads bureau københavn jimi hove billede

Keep it simple. But great.

Det vigtigste for os som WordPress bureau

WordPress er simpelt, men har mulighederne for at gøre alt det svære også. Men bare fordi det er svært og kompliceret betyder det ikke at det er det bedste.

Vores over 18 år med arbejdet i WordPress gør, at vi har den erfaring som kan hjælpe med at afgøre om den feature du har forelsket dig i, nu også er så god for din forretning som du måske drømte om.

Vi arbejder primært med online marketing, og i den sammenhæng er WordPress et redskab vi bruger til at skabe mere opmærksomhed omkring vores kunders forretning.

Vi laver derfor ikke bare hjemmesider og webshops fordi vi synes det er fedt at lave dem. Det synes vi også, men vi ser det i et bredere perspektiv.

Hvis ikke det hjælper din forretning, så skal det ikke være på din side.

Sådan hjælper vi med wordpress

Fra klik til design på hjemmesiden – Det betyder alt

Vi gør meget ud af at lytte til vores kunder, så det første vi gør sammen er at du fortæller os hvad du drømmer om, og så finder vi en løsning sammen der får pengepung og drømme til at matche.

Noget der også vil kunne hjælpe dig er vores +18 års erfaring med udvikling af WordPress hjemmesider, Woocommerce webshops, SEO, design, layout og diverse funktionaliteter som din nye hjemmeside gerne skulle have.

Vi er opdateret på moderne designs, da vi også ved hvor meget det betyder for konverteringen på din nye webshop at design, layout og kommunikation fremstår moderne, og med fokus på målgruppen.

Vi er en gruppe af erfarne webudviklere, designere og online marketing eksperter, så prisen for os som WordPress bureau er ikke den samme som den vil betale for en ung og nystartet WordPress udvikler.

Vores erfaring viser os dog, at vi ofte får løst opgaverne rigtigt i første, eller andet, forsøg da vi har lavet alle de fejl der skal laves, og lært af dem.

Kort sagt så kan det ofte ende med at blive billigere på den lange bane at vælge et WordPress Bureau med erfaring fremfor nogen der stadig er i gang med at prøve sig frem.

webanalyse billede google ads bureau københavn

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

download 5
logo stacked greendark
norriq

dansk sundhedssikring

images
download 3
1454784 610501458998284 1219506667 n
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
oerhe

Lendme logo

webanalyse google ads bureau

Erfaring som wordpress bureau

Tid + masser af fejl har skabt os

Vi har lavet over 200 hjemmesider i WordPress igennem 18 år.

Vi kunne sagtens have lavet mange flere hjemmesider, men vores fokus har hovedsageligt været på at lave online marketing såsom SEO, Facebook annoncering, Google Ads , Linkedin annoncering, webanalyse med mere.

Men da vi fik flere og flere kunder som ønsker at vi også skal lave deres hjemmeside, så gik vi over til også at være fuldblods WordPress bureau.

Årsagen til at vi som WordPress web bureau selv igennem over 18 år altid selv har valgt WordPress er fordi det kan stort set alt, og i forhold til andre CMS‘er såsom Magento, Prestashop, Umbraco med videre så er det nemt at gå til.

Du kan få WordPress plugins til alle dine udfordringer, du kan finde masser af fede WordPress temaer til dine designs og du kan altid få en god WordPress support i diverse fora, da der findes så mange der arbejder i WordPress.

logo wordpress

Vi er et af Københavns bedst certificerede WordPress webbureauer

dansk hubspot partner
facebook bureau
google partner bureau københavn

undraw done re oak4

Priser på en WordPress hjemmeside?

Vi kan desværre ikke nævne en fast pris for alle slags hjemmesider og webshops.

Nogle vil have lavet en lille hjemmeside med 4-5 undersider på, og ingen ekstra funktionaliteter.

Andre har 10.000 sider, stor webshop, masser af ekstra custom kodede funktionaliteter, SEO, fuld support og meget andet.

Så prisen på de 2 eksempler nævnt her er himmelvid.

Vi har dog en mindstepris på 5000,- kr inklusive moms, og det svarer til den helt lille side med få sider.

Her vil du dog stadig få personlig support efterfølgende i 2 timer, flere gratis Premium WordPress plugins (som du normalt skal betale ekstra for selv), hjælp til tekster og billeder og basal SEO.

Udover at vores hjemmesider skal se lækre og moderne ud, så er det også vigtigt for os at loadtid er helt i bund.

Loadtid er både en rankingfaktor når det omhandler SEO, men det er i endnu højere grad vigtigt i forhold til konverteringsraten på din hjemmesiden.

Vores egen hjemmeside her loader på 0.4 sekunder, og har en score på 98% i Googles Pagespeed Test.

Det gør vi forholdsvist nemt ved at bruge et WordPress tema der hedder Generatepress, vi bruger Cloudflare, vi komprimerer billeder og vi bruger et cacheplugin.

Det er nemmere end det lyder.

Kontakt os gerne allerede i dag, og få hjælp til det der ikke lød så nemt. Eller som du bare gerne vil have at andre laver.