WordPress er verdens mest brugte CMS

Vi er et WordPress bureau som har hjulpet danske iværksættere som dig i Aarhus, København, Aalborg og Odense i over 18 år med løsninger til hjemmesider og webshops.

wordpress bureau

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi gør meget ud af at lytte til vores kunder, så det første vi gør sammen er at du fortæller os hvad du drømmer om, og så finder vi en løsning sammen der får pengepung og drømme til at matche.

Noget der også vil kunne hjælpe dig er vores +18 års erfaring med udvikling af WordPress hjemmesider, Woocommerce webshops, SEO, design, layout og diverse funktionaliteter som din nye hjemmeside gerne skulle have.

Vi er opdateret på moderne designs, da vi også ved hvor meget det betyder for konverteringen på din nye webshop at design, layout og kommunikation fremstår moderne, og med fokus på målgruppen.

Vi er en gruppe af erfarne websudviklere, designere og online marketing eksperter, så prisen for os som WordPress bureau er ikke den samme som den vil betale for en ung og nystartet WordPress udvikler.

Vores erfaring viser os dog, at vi ofte får løst opgaverne rigtigt i første, eller andet, forsøg da vi har lavet alle de fejl der skal laves, og lært af dem.

Kort sagt så kan det ofte ende med at blive billigere på den lange bane at vælge et WordPress Bureau med erfaring fremfor nogen der stadig er i gang med at prøve sig frem.

Erfaring som WordPress bureau

Vi har lavet over 200 hjemmesider i WordPress igennem årene.

Vi kunne dog sagtens have lavet mange flere hjemmesider, men vores fokus har hovedsageligt været på at lave online marketing såsom SEO , Facebook annoncering, Google Ads, Linkedin annoncering, webanalyse med mere.

Men vi får flere og flere kunder som ønsker at vi også skal lave deres hjemmeside, så derfor slår vi os nu også op som fuldblods WordPress bureau.

Årsagen til at vi som WordPress bureau selv igennem over 18 år altid selv har valgt WordPress er fordi det kan stort set alt, og i forhold til andre CMS ‘ er såsom Magento, Prestashop, Umbraco med videre så er det nemt at gå til.

Du kan få WordPress plugins til alle dine udfordringer, du kan finde masser af fede WordPress temaer til dine designs og du kan altid få en god WordPress support i diverse fora, da der findes så mange der arbejder i WordPress.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi er vant til at samarbejde med helt små iværksættere, til store virksomheder der omsætter for flere hundrede millioner per år

download 5
Omsætning over 11 millioner per år
logo stacked greendark
Omsætning over 20 millioner per år
norriq
Omsætning over 67 millioner per år

dansk sundhedssikring
Omsætning over 400 millioner per år

images
Omsætning over 24 millioner per år
download 3
Omsætning over 32 millioner per år
sandgrav logo
Omsætning over 7 ½ millioner per år
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
Omsætning over 12 millioner per år
logo wordpress

Vores priser som WordPress bureau

Vi kan desværre ikke nævne en fast pris for alle slags hjemmesider og webshops.

Nogle vil have lavet en lille hjemmeside med 4-5 undersider på, og ingen ekstra funktionaliteter.

Andre har 10.000 sider, stor webshop, masser af ekstra custom kodede funktionaliteter, SEO, fuld support og meget andet.

Så prisen på de 2 eksempler nævnt her er himmelvid.

Vi har dog en mindstepris på 5000,- kr inklusive moms, og det svarer til den helt lille side med få sider.

Her vil du dog stadig få personlig support efterfølgende i 2 timer, flere gratis Premium WordPress plugins (som du normalt skal betale ekstra for selv), hjælp til tekster og billeder og basal SEO.

Udover at vores hjemmesider skal se lækre og moderne ud, så er det også vigtigt for os at loadtid er helt i bund.

Loadtid er både en rankingfaktor når det omhandler SEO, men det er i endnu højere grad vigtigt i forhold til konverteringsraten på din hjemmesiden.

Vores egen hjemmeside her loader på 0.4 sekunder, og har en score på 98% i Googles Pagespeed Test.

Det gør vi forholdsvist nemt ved at bruge et WordPress tema der hedder Generatepress, vi bruger Cloudflare, vi komprimerer billeder og vi bruger et cacheplugin.

Det er nemmere end det lyder


Skal vi være dit WordPress bureau?

Vi kunne have skrevet 100 sider på den her ene side, for at ordentligt at kunne forklare hvad der kræves at være et af de bedste WordPress bureauer. Der er SÅ mange ting at tage hensyn til, for at lykkes med den super gode hjemmeside vi alle ønsker. Og andre gange skal man bare i gang, så kan den store forkromede løsning komme senere.

Vi har dog flere hundrede sider på vores hjemmeside her med tips til online marketing, tips til WordPress og meget andet der har med webudvikling at gøre, så klik dig gerne rundt og læs videre, eller kontakt os gerne allerede nu på [email protected] eller på telefon 42430808 alle hverdage mellem kl 9 og 17.

Så ser vi på jeres behov, og kommer med vores vores bud på en løsning.