Youtube annoncering

Reklame på Youtube er marketing med en lav indgangstærskel til dit marked.
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

Betalt annoncering på Youtube

Betalt annoncering på Youtube har en særdeles lav CPM og CPC i forhold til almindelige Search kampagner på Google Ads. Og det er der fordi at konkurrencen stadig er særdeles lav når det handler om at laver betalt annoncering på Youtube.

Betalt annoncering på Youtube kan være en del af et større marketing-mix, hvor at man medtænker styrkelse af jeres brandværdier, SEO og bred eksponering af dit brandnavn generelt.

Den betalte annoncering består i det store hele i samme tilgang som når du laver annoncer til Displaynetværket i Google Ads.

  • Du opretter en kampagne
  • Laver en video til
  • Finder brede, eller snævre målgrupper til kampagnen
  • Aktiverer den, og analyser løbende på resultaterne.

Der findes forskellige annonceringsformater på Youtube. Blandt andet ”Bumper Ads” og ”In stream Ads” Hvilken af dem du vælger afhænger af målet for din kampagne.

Youtube SEO

Vi er specialister i Youtube SEO og bruger diverse premium software som dedikeret kun til Youtube SEO. Det er ikke fordi det er særligt kompliceret, igen fordi at konkurrencen ikke er nær så høj som i Googles søgeresultater, men vores software, og erfaring, gør at vi kan læse opgaverne markant hurtigere end hvis det gøres manuelt. Og på den måde sørger vi for at din Youtube SEO gøres korrekt, og sparer dig og penge.

Man kan også lave linkbuilding til ens Youtube kanal. Dette hjælper vi også med. Vi laver ingen ulovlig linkbuilding.

Vi kan lave din Youtube kanal fra bunden af.

Vi kan også tilbyde at lave din Youtube kanal fra bunden af, med bannere, logo, de helt rigtige playlister, kanalbeskrivelse, kanaltags og meget mere. Ligeså kan vi hjælpe dig med Youtube Analytics, hvor at vi ser på hvordan dine videoer performer organisk, og betalt, på Youtube.


Google_Partners
dansk hubspot partner

Hvorfor vælge Youtube som marketingkanal?

Udover at den billige annoncering, så er Youtube en fremragende marketing-kanal for den der kan beskrive sit produkt fysisk, og for den person der virker godt foran et kamera.

Hvad det vil sige at ”virke godt foran et kamera” er ofte en subjektiv vurdering. Du kan både være meget assertiv og kontant, samtidig med at udstråler stor selvtillid. Men hvis du ikke er sådan naturligt, så kan det være din rare personlighed der gør at du ”brænder igennem på skærmen”

Dette hjælper vi også gerne med rådgivning i.

Hvis du har fået mod på Youtube annoncering, som er en meget nemmere , smartere og billigere måde at lave reklame på end man måske tror ved første øjekast, så kontakt os gerne allerede i dag, og lad os komme i gang med at lave reklame på Youtube for dig.


VORES KONTORER

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Aalborg og Aarhus, og så har vi en afdeling i København og Odense.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureau.dk - Youtube Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Youtube kunder i Aalborg & Aarhus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing