YouTube annoncering

Reklame på Youtube er marketing med en lav indgangstærskel til dit marked.

Betalt annoncering på YouTube

Betalt annoncering på Youtube har en særdeles lav CPM og CPC i forhold til almindelige search kampagner på Google Ads, fordi konkurrencen stadig er særdeles lav når det handler om at lave betalt annoncering på YouTube.

Betalt annoncering på YouTube kan være en del af et større marketing-mix, hvor man indtænker en styrkelse af brandværdier, SEO og bred eksponering af brandnavn generelt.

Den betalte annoncering består i det store hele af samme tilgang, som vi i vores Google Ads bureau bruger, når vi laver annoncer til Displaynetværket.

  • Du opretter en kampagne
  • Laver en video til
  • Finder brede, eller snævre målgrupper til kampagnen
  • Aktiverer den, og analyserer løbende på resultaterne.

Der findes forskellige annonceringsformater på YouTube. Blandt andet ”Bumper Ads” og ”In stream Ads” Hvilken af dem du vælger afhænger af målet for din kampagne.

YouTube SEO

Vi er specialister i YouTube SEO og benytter diverse premium software der er dedikeret kun til YouTube SEO. Det er ikke fordi, det er særligt kompliceret, fordi konkurrencen ikke er nær så høj som i Googles søgeresultater, men vores software og erfaring gør, at vi kan læse opgaverne markant hurtigere, end hvis det skal gøres manuelt. På den måde sørger vi som SEO bureau for, at din YouTube SEO udføres korrekt og sparer dig for penge.
Vi kan også lave linkbuilding til din YouTube kanal, men vi laver ingen ulovlig linkbuilding.

 

Vi kan lave din YouTube kanal fra bunden af

Vi kan også tilbyde at lave din YouTube kanal helt fra bunden med bannere, logo, de helt rigtige playlister, kanalbeskrivelse, kanaltags m.m. Vi kan også hjælpe med YouTube Analytics, hvor at vi ser på, hvordan dine videoer på YouTube performer organisk og betalt.


Google_Partners
dansk hubspot partner

Hvorfor vælge YouTube som marketingkanal?

Udover at det er en billig annonceringsform, så er YouTube en fremragende marketing-kanal for den der kan beskrive sit produkt fysisk og for den person der virker godt foran et kamera.

Hvad det vil sige at ”virke godt foran et kamera” er ofte en subjektiv vurdering. Du kan både være meget assertiv og kontant samtidig med, at du udstråler stor selvtillid, men hvis du ikke er sådan naturligt, så kan det være din rare personlighed der gør, at du ”brænder igennem på skærmen”

Det hjælper vi gerne med rådgivning i.

Hvis du har fået mod på YouTube annoncering, som er en meget nem, smart og billigere måde at lave reklame på end man måske tror, så kontakt os gerne allerede i dag, og lad os komme i gang med at lave reklame på YouTube for dig.


VORES KONTORER

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Aalborg og Aarhus og  en afdeling i København og Odense.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureauet.dk - Youtube Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg (Som også dækker vores Youtube kunder i Aalborg & Aarhus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing