Anmeldelser skaber troværdighed, som skaber salg

Vi leverer den hurtigste, nemmeste og billigste måde at få Google, Facebook og Trustpilot anmeldelser til dit firma.
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
online marketing bureau københavn e1521732931254
salarylogo 2 e1521726472940
Custom Pages online business logo 2
erotic in motion shop logo 14517276052 1
modified solutions 2

Vi er eneforhandlere i Danmark af et software, som gør det utroligt nemt for dig at indsamle Google anmeldelser for dit firma, og derefter kan du bruge dem i dit salgsmateriale online. Vi kan også indhente anmeldelser til din Facebook side og til Trustpilot. På samme tid, og endnu billigere end den løsning som for eksempel Trustpilot kører med.

Trustpilots Business Generated Links

Er nogle invitationslinks som du kan sende ud via Trustpilot, og det er samme metode som vores software kan. Her får du bare Google anmeldelser og Facebook anmeldelser med i købet, til en billigere pris samlet set, end Trustpilots løsning alene.

Her er et eksempel på et link som du kan sende til dine kunder: https://anmeldelser.onlinemarketingbureauet.dk/  Klik på det, og skriv gerne en god anmeldelse af os, hvis du kender os og har synes du har lavet en god handel med os, eller hvis du bare synes at vores hjemmeside har et bredt og godt niveau og viden indenfor online marketing.

På linket vil du kunne se hvor enormt nemt det er for dine kunder at udfylde den anmeldelse af lige præcis dit firma. Og nemheden gør at du får flere anmeldelser, da det ikke skal være besværligt for folk at udfylde.

Lig også mærke til at anmeldelsesformularen på linket har sit eget subdomæne. Det giver også øget troværdighed, så at folk ikke skal logge ind på Trustpilot, eller andre services, for at give deres anmeldelser. De udfylder en formular, som nemt udfyldes med et social log in, trykker send, og det hele bliver automatisk opdateret på Trustpilot, Facebook og Google.

Og lige pludselig har dit firma øget troværdighed, du konverterer bedre i dit salg og det hele kan vi lave billigt for dig.

Læs mere nedenunder.

Google ads bureau københavn


google partner bureau århus

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
Kendt dansk SEO ekspert

Hvorfor Google anmeldelser?

Google er stedet hvor folk oftest søger efter et produkt eller en service, så hvis du har et firma som er online, og gerne vil sælge, så bliver dit firmanavn helt sikkert søgt efter. Og her har du brug for de gode Google anmeldelser.
Udover det så hjælper Google anmeldelser dig også med at komme højere op i søgeresultaterne når vi snakker om SEO, da Google hellere vil have de bedst anmeldte firmaer i toppen af deres søgeresultater.

Hvorfor Facebook og Trustpilot anmeldelser så?

Fordi at når folk besøger din side på Facebook, så er der meget større chance for at de gider følge din Facebook side, når du har en masse gode anmeldelser. Med hensyn til Trustpilot, så søger folk faktisk en del via Trustpilot for at søge efter firmaer de kan stole på. Her skal du stå godt i forhold til dine konkurrenter.
I øvrigt ranker Trustpilot rigtig godt i Google's søgeresultater, så når folk søger efter dit firmanavn, så kommer din Trustpilot side frem. Lad den være fyldt med tilfredse kunder.

Vores priser

En engangspris og et lavt månedligt fast beløb. Afhængig af dine behov.

Priser generelt

Priserne for vores services kan vi som sagt garantere er billigere end dem Trustpilot har, og hos os får du Facebook og Google anmeldelser med i prisen. Men så kan vi hellere ikke garantere mere angående prisen. Fordi det kan være du er et lille tømrerfirma der bare skal have indhentet 25 anmeldelser, og det kan være du er en kæmpe webshop der skal have indhentet 5000 anmeldelser, om ugen.

Under alle omstændigheder er vi sikre på vi kan en særdeles god handel for dig, så kontakt os og hør om dine muligheder.

Sikkerhed

Alle vores dataudveksling mellem dig og dine kunder er i sikker kryptering, og overholder i øvrigt alle GDPR regler. Hvis der er spørgsmål angående sikkerhed du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os.

Her er heller ikke mulighed for at lave falske anmeldelser, og det kan vi derfor ikke hjælpe med. Og har heller ikke lyst til.

Vi kan hjælpe med at måle på effekten.

Vi er ikke "bare" et bureau der hjælper folk med anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot. Vi er et full service online marketing bureau som har kunder i København, Aarhus og resten af landet, og som i øvrigt selv får rigtigt fine anmeldelser.

Så derfor kan vi hjælpe dig på at måle effekten af de her anmeldelser. For eksempel for at se hvor meget det øger din CTR (Click Through Rate) på kritiske steder på din hjemmesider, og hvordan det øger din konvertering i forhold til opskrivning af dine nyhedsbrev, køb på din webshop og kontakter via din kontaktformular.

Du kan nemlig med vores software ikke bare lægge dine anmeldelser op på Google, Facebook og Trustpilot, men også på din egen hjemmeside, for at øge konverteringerne der.

Det hjælper vi også med, hvis du ønsker det.

"Et godt ry er penge værd"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder. Opstartssamtaler er gratis og uforpligtende.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Aalborg og Aarhus, og så har vi en afdeling i København og Odense.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureauet.dk 
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores kunder i Aalborg & Aarhus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Nyhedsbrev fra OnlineMarketingBureauet.dk

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing