Vi er eneforhandlere i Danmark af et software, som gør det utroligt nemt for dig at indsamle Google anmeldelser for dit firma og derefter kan du bruge dem i dit salgsmateriale online. Vi kan også indhente anmeldelser til din Facebook side og til Trustpilot på samme tid og endnu billigere end den løsning som for eksempel Trustpilot kører med.

Trustpilots Business Generated Links

Er invitationslinks som du kan sende ud via Trustpilot og det er samme metode  vores software bygger på. Her får du bare Google anmeldelser og Facebook anmeldelser med i købet til en billigere pris samlet end Trustpilots løsning alene.

Her er et eksempel på et link, som du kan sende til dine kunder: https://anmeldelser.onlinemarketingbureauet.dk/  Klik på det og skriv gerne en god anmeldelse af os, hvis du kender os og synes du har lavet en god handel med os eller hvis du bare synes at vores hjemmeside har et bredt og godt niveau og viden indenfor online marketing.

På linket vil du kunne se, hvor enormt nemt det er for dine kunder at udfylde den anmeldelse af lige præcis dit firma og når det er nemt og ikke besværligt, vil du få flere anmeldelser.

Bemærk også, at anmeldelsesformularen på linket har sit eget subdomæne. Det giver også øget troværdighed, så folk ikke skal logge ind på Trustpilot eller andre services, for at give deres anmeldelser. De udfylder en formular, som nemt udfyldes med et social log in, trykker send og det hele bliver automatisk opdateret på Trustpilot, Facebook og Google og lige pludselig har dit firma øget troværdighed, du konverterer bedre i dit salg.
Alt det laver vi gerne for dig både effektivt og billigt.

Læs mere nedenunder.

Google ads bureau københavn

google partner bureau århus

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Aalborg og Aarhus, og så har vi en afdeling i København og Odense.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingBureauet.dk 
Fælledvej 6 – 2 TV – 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores kunder i Aalborg & Aarhus) er:

Toldboden 3,1 – 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing