Vi er som online marketing bureau eneforhandlere i Danmark af et software, som gør det utroligt nemt for dig at indsamle Google anmeldelser for dit firma og derefter kan du bruge dem i dit salgsmateriale online. Vi kan også indhente anmeldelser til din Facebook side og til Trustpilot på samme tid og endnu billigere end den løsning som for eksempel Trustpilot kører med.

Trustpilots Business Generated Links

Er invitationslinks som du kan sende ud via Trustpilot og det er samme metode  vores software bygger på. Her får du bare Google anmeldelser og Facebook anmeldelser med i købet til en billigere pris samlet end Trustpilots løsning alene.

Her er et eksempel på et link, som du kan sende til dine kunder: https://anmeldelser.onlinemarketingbureauet.dk/  Klik på det og skriv gerne en god anmeldelse af os, hvis du kender os og synes du har lavet en god handel med os eller hvis du bare synes at vores hjemmeside har et bredt og godt niveau og viden indenfor online marketing.

På linket vil du kunne se, hvor enormt nemt det er for dine kunder at udfylde den anmeldelse af lige præcis dit firma og når det er nemt og ikke besværligt, vil du få flere anmeldelser.

Bemærk også, at anmeldelsesformularen på linket har sit eget subdomæne. Det giver også øget troværdighed, så folk ikke skal logge ind på Trustpilot eller andre services, for at give deres anmeldelser. De udfylder en formular, som nemt udfyldes med et social log in, trykker send og det hele bliver automatisk opdateret på Trustpilot, Facebook og Google og lige pludselig har dit firma øget troværdighed, du konverterer bedre i dit salg.
Alt det laver vi gerne for dig både effektivt og billigt.

Læs mere nedenunder.

anmeldelse af firma paa trustpilot google og facebook

Hvorfor Google anmeldelser ?

Google er stedet hvor folk oftest søger efter et produkt eller en service, så hvis du har et firma som er online, og gerne vil sælge, så bliver dit firmanavn helt sikkert søgt efter.

Og her har du brug for de gode Google anmeldelser. Udover det så hjælper Google anmeldelser dig også med at komme højere op i søgeresultaterne når vi snakker om SEO, da Google hellere vil have de bedst anmeldte firmaer i toppen af deres søgeresultate

Hvorfor så Facebook og Trustpilot anmeldelser?

Fordi at når folk besøger din side på Facebook, så er der meget større chance for at de gider følge din Facebook side, når du har en masse gode anmeldelser.

Med hensyn til Trustpilot, så søger folk faktisk en del via Trustpilot for at søge efter firmaer de kan stole på. Her skal du stå godt i forhold til dine konkurrenter.

I øvrigt ranker Trustpilot rigtig godt i Google’s søgeresultater, så når folk søger efter dit firmanavn, så kommer din Trustpilot side frem. Lad den være fyldt med tilfredse kunder.


Vores priser vs Trustpilot priser

Priserne for vores services kan vi som sagt garantere er billigere end dem Trustpilot har, og hos os får du Facebook og Google anmeldelser med i prisen. Men så kan vi hellere ikke garantere mere angående prisen. Fordi det kan være du er et lille tømrerfirma der bare skal have indhentet 25 anmeldelser, og det kan være du er en kæmpe webshop der skal have indhentet 5000 anmeldelser, om ugen.

Under alle omstændigheder er vi sikre på vi kan en særdeles god handel for dig, så kontakt os og hør om dine muligheder.

Sikkerhed

Alle vores dataudveksling mellem dig og dine kunder er i sikker kryptering, og overholder i øvrigt alle GDPR regler. Hvis der er spørgsmål angående sikkerhed du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os.

Her er heller ikke mulighed for at lave falske anmeldelser, og det kan vi derfor ikke hjælpe med. Og har heller ikke lyst til.

Vi kan hjælpe med at måle på effekten

Vi er ikke “bare” et bureau der hjælper folk med anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot. Vi er et full service online marketing bureau som har kunder i København, Aarhus og resten af landet, og som i øvrigt selv får rigtigt fine anmeldelser.

Så derfor kan vi hjælpe dig på at måle effekten af de her anmeldelser. For eksempel for at se hvor meget det øger din CTR (Click Through Rate) på kritiske steder på din hjemmesider, og hvordan det øger din konvertering i forhold til opskrivning af dine nyhedsbrev, køb på din webshop og kontakter via din kontaktformular.

Du kan nemlig med vores software ikke bare lægge dine anmeldelser op på Google, Facebook og Trustpilot, men også på din egen hjemmeside, for at øge konverteringerne der.

Det hjælper vi også med, hvis du ønsker det.

Et godt ry er penge værd