Full Service Google Ads Bureau

Vi servicerer kunder i København - Aarhus - Viborg - Aalborg - Odense & omegn.
Dit Google Ads spend kan blive mere profitabelt. Lad os hjælpe.

Google Ads kan være en forretning med et dårligt investeringsafkast. Specielt hvis i investerer i kampagner der ikke matcher jeres målgruppe.

Dette sker typisk fordi jeres annoncer tidligere har været skrevet af tekstforfattere uden forståelse for din virksomhed og dit marked, og fordi at budstrategien enten er for aggressiv eller for konservativ.

Dette ender ofte som kliks som der ikke er tænkt over, analyseret og implementeret helt korrekt. Og det ses på når der skal rapporteres tilbage.

Vi er et certificeret Google Partner bureau, som har været certificeret i flere år. Vi sidder flere inhouse der kan sparre med hinanden. Vi har hver vores spidskompetencer som alle kommer jer til gode. Og vi har også samarbejde med flere freelancere i ind- og udland, som er blevet testet igennem flere forskellige projekter for at kunne levere på det niveau som vi og vores kunder forventer, og gerne mere til.

Du kan se certifikatet på Google`s side her

Det er ikke unormalt at når vi overtager Google Ads kontoer, at vi så skærer vi omkostningerne med 40-50 %, øger konverteringerne, skaber større gennemsigtighed i det arbejde vi laver og samtidig skaber bedre user behavior metrics i dine analyse dashboards.

Hvordan vi gør det, kan du læse mere om længere nede på den her side.

Google ads bureau københavn


google partner bureau århus

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
Kendt dansk SEO ekspert

Hvad er Google Ads ?

Google Ads er det som der tidligere hed Google AdWords, og er Google`s egen annonceplatform. Det er baseret på et velkendt auktions system: Byd højest og få det du vil have. Det der dog skiller AdWords ud fra de andre, og er grunden til at Google er blevet så store, er fordi de arbejder med et begreb der hedder "Quality Score". Hvis du har en høj Quality Score er det fordi du giver dine brugere en høj brugervenlighed i dine annoncer, og på din hjemmeside.
På den måde sikrer Google Ads at brugeren vender tilbage igen, da de jo har haft en god oplevelse med at klikke på en Google annonce.

Hos jimihove.dk er vi eksperter i Quality Scoring. Så meget at Google selv har certificeret os.
Det betyder helt konkret at når vi overtager en Google Ads konto hos en ny kunde, så sænker vi ofte deres udgifter til kliks på alt mellem 15-70 %. Og det er selv på kontoer som tidligere er blevet administreret af andre store online marketing bureauer.
Vi kan ikke garantere dette hver eneste gang, men 9 ud af 10 gange er det der sker.
Kontakt os helt gratis i dag, og hør mere om hvordan vi gør.

Vores services

At vælge den rette Google Ads strategi er forskellen på højt afkast, eller spildte kroner. Alle kan skaffe klik. De bedste skaber gode forretninger.

Webdesign

Google Ads handler også om webdesign.

Hvis dine brugere ikke kan navigere rundt på din hjemmeside, nemt og hurtigt. så mister du dine besøgende, og dine udgifter til klik, bliver nyttesløse

Vi undgår de værste tilfælde af dette med hjælp fra vores specialister indenfor konverteringsoptimering (viden om at få flest mulige kunder ud af X antal besøgende)

Analyse

Vi analyserer alle dine Google Ads data hver måned eller oftere, afhængig af behov. I opstarten af en kampagne kigger vi på tallene hver dag, så vi kan få justeret på kampagnerne løbende.

Vi sammenligner data op imod tidligere resultater fra dine Google Ads kampagner, og op imod dine konkurrenter.
Således er du kontinuerligt opdateret på hvad vores Google Ads arbejde har skabt for dig, og du ved hvordan du står i forhold til konkurrenterne.

Du er nu klar til at vækste
Google Ads er et middel til at skabe mere synlighed, og salg, af dine produkter og services.

Måske du blot har brug for at vi opsætter dine kampagner, og laver vedligeholdelse på dem. Måske du har brug for vores ekspertise indenfor Webanalyse og konverteringsoptimering også? En kombination af alle vores services vil skaffe dig fuldt overblik, og dermed opstår der ofte færre misforståelser.

At vi er placeret lige midt i København, Århus og Viborg gør det nemmere for jer at komme forbi vores kontor, men også nemmere for os at besøge jeres virksomhed. Så kan vi lære endnu mere om de produkter som i sælger og de markeder i servicerer.

"Hvis et søgeord giver masser af trafik, men trafikken er dyr og ikke konverterer godt, er det så et godt søgeord?"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

Vi Har Hjulpet Virksomheder i Hele Danmark Med Vækst Via Google Ads

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder. Opstartssamtaler er gratis og uforpligtende.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Aalbor og Aarhus, og så har vi en afdeling i København og Odense.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

jimihove.dk - Google Ads Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores Google Ads kunder i Aalborg & Aarhus) er:

Toldboden 3,1 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Nyhedsbrev fra OnlineMarketingBureauet.dk

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing