SEO Bureau med erfaring

Handling bag ordene. Planerne bag målsætningerne. Vilje bag drømmene.
OnlineMarketingBureauet.dk er et SEO bureau med lokal tilstedeværelse i Aarhus, København og Odense

Succesfulde SEO kampagner kræver balancegang imellem at være up to date med Googles seneste updates og vide, hvad lige præcis dit segment ønsker at se, når de besøger din side.

Således arbejder vi for at gøre Google og dine besøgende glade.

I gamle dage var søgemaskineoptimering alt for meget spam, fravær af brugervenlighed og lavt fagligt niveau.

Det har ændret sig meget. Rigtig meget.

Så hvis du gerne vil prøve et SEO Bureau, hvor du får dit eget Google Data Studio dashboard, så du hele tiden selv kan logge ind og nemt se, hvad der sker der med din SEO og hvor vi laver målsætninger fra start af og går mindst ligeså meget op i webdesign, kommunikation og analysering af brugeradfærd, som vi går op i skaffe links via content marketing og onpage-nørde-seo, så er det OnlineMarketingBureauet.dk du skal vælge.

Tidligere har der været en mur mellem de gamle brandingbureauer og nørde-seo-data bureauerne. Den mur bliver revet ned nu og det bliver den, fordi det er Googles ønske.

Brugeradfærd (UX) er allerede en vigtig rankingfaktor og bliver den mere og mere. Så derfor betragter vi os mere som et hybridbureau, der samler branding, kommunikation, data, kode og full-nerd i én samlet pakke.
Præcis som Google ønsker og brugerne efterspørger. Tiden er løbet fra grimme SEO sider.

 

google partner bureau århus

dansk hubspot partner

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse af "search engine optimization", og betyder, at man optimerer sin hjemmeside så den placeres højere i Google på forskellige søgninger. For eksempel er det vores mål at ligge højt i Google på søgningen "SEO Bureau". Da det er en søgning med hård konkurrence, er det ikke sikkert vi ligger nr.1 hele tiden, da vi også skal passe vores kunders sider.

Vi har allerede en del kunder i Århus, så selvom man ikke ligger nr. 1 kan SEO altså være en god forretning.

Hos OnlineMarketingBureauet.dk er vi eksperter i SEO.

Ja, det tør vi godt kalde os.

Jimi Hove er en af pioneerne indenfor SEO i Danmark, og er kendt for at være en af de førende indenfor faget.

Jimi bruges af online aviser som Version 2, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Børsen med flere som ekspert på emnet.

Anbefalinger fra kendte iværksættere og marketingchefer kan ses på vores LinkedIn profil.

I de over 10 år vi har arbejdet med SEO på højeste niveau, har linkbuilding været vores topprioritet, netop fordi at Google har haft linkbuilding som nr.1 rankingfaktor.

Men også derfor er SEO kendt som noget med meget grimme SEO tekster (Som Google har fået ryddet op i ved at fokusere mere på UX (User Experience) i deres algoritmer.

SEO er desværre også kendt for en masse skumle links fra skumle hjemmesider, som Google delvist også har fået ryddet op i med deres algoritmeopdatering som hedder Google Penguin Update.

Alle disse ting har vi selvfølgelig styr på og vi holder også øje med, hvor Google ellers er på vej hen. Og de er på vej mod endnu mere UX, men også ting som Voicesearch.

Vores kunder holdes hele tiden opdateret og vi foretager ændringer på deres hjemmesider før konkurrenterne, så vi opnår en first mover fordel.

Vi kan ikke garantere dette hver eneste gang, men vi oplever det ofte.

Kontakt os helt gratis i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Jeg var meget imponeret over deres motivation og deres evne til at skabe resultater
Passion er afgørende. Og den har de!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

SEO i din by - Sådan opnår du den lokale fordel

Lokal SEO handler om ranke på søgeord som "Advokat Århus", eller "Tandlæge Randers", alt efter hvad du laver. Vi har et ekstra skarpt fokus på lokal SEO, da det ofte giver vores kunder det bedste investeringsafkast at gå efter lokale kunder, hvor der er mange kunder men hvor der ikke er den store konkurrence.

Webdesign

SEO handler også om webdesign (som vi har været indeover et par gange). Hvis dine brugere ikke kan navigere rundt på din hjemmeside nemt og hurtigt, så mister du dine besøgende. Google kan måle på alt dette og de vil ranke dit site lavere end de andre, som godt kan finde ud af at give deres brugere en nem oplevelse på deres hjemmeside.

Derfor er en stor del af vores SEO-værkstøjskasse fyldt med værktøj indenfor konverteringsoptimering (kunsten i at få flest mulige kunder ud af X antal besøgende). Det er nemlig den bedste UX.

Analyse

Vi analyserer alle dine SEO data hver måned eller oftere, hvis vi sammen finder behov for det. Vi sammenligner data fra Google Analytics op imod tidligere resultater fra dine SEO kampagner og sammenligner op imod dine konkurrenter.

Således er du kontinuerligt opdateret på, hvad vores SEO arbejde har skabt for dig og du ved hele tiden, hvordan du står i forhold til konkurrenterne.

Vi bruger værktøjer som Accuranker, Ahrefs, SEMRush, Majestic SEO og mere for at måle på din status. Vi kommer med anbefalinger om, hvilken strategi vi mener er bedst og udfører den efter jeres godkendelse.

Du er nu klar til at ranke i Google

SEO med henblik på at skaffe mere lokal trafik til din hjemmeside, er et middel, som  vi har set skabe en ROAS på cirka 1000%. Det betød for en af vores kunder, at de investerede for 15.000,- kr i SEO hos os. De er pt oven i købet kun er på side 2 i Google, men alligevel har det per dags dato genereret en omsætning på 144.000,- kr.

Alt i alt har det været en super forretning for dem. Lige nu laver vi ikke SEO for dem, da de er tilfredse. Så lige nu er det bare en pengemaskine som bare står og laver salg til dem hver måned og hvis de taber nogle af deres rankings, så ringer de bare til os igen.

"Hvis et søgeord giver masser af trafik, men trafikken er dyr og ikke konverterer godt, er det så et godt søgeord?"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Google Ads og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

KONTAKT OS

Den første kontakt er oftest den sværeste. Men lad os bare starte med at mødes til en kop kaffe, så ser vi på dine annonceringsmuligheder og finder ud af, hvordan vi hjælper dig bedst.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

OnlineMarketingbureauet.dk - SEO Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores SEO kunder i Århus) er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Tilmelding til nyhed om Google Ads e-bog

Få besked når bogen udkommer. Ingen spam eller nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhed om ny ordning

Modtag besked om opstart

Hør, helt uforpligtende, hvornår vi starter vores ordning.

Tilmelding til nyhed om SEO bog

Modtag besked om SEO bog i 2021

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing