Det arbejder vi med som SEO bureau

Teknisk og kommunikativt

Er i SEO eksperter?

SEO er en forkortelse af “search engine optimization”, og betyder, at man optimerer sin hjemmeside så den placeres højere i Google på forskellige søgninger, så at man kan få nye kunder.

For eksempel er det vores mål at ligge højt i Google på et søgeord som “SEO Bureau”.

Hos Online Marketing Bureauet ApS er vi som virksomhed eksperter i SEO.

Ja, det tør vi godt kalde os.

Jimi Hove er en af pioneerne indenfor søgemaskineoptimering i Danmark, og er kendt for at være en af de førende indenfor faget af at å hjemmesider i toppen af søgeresultaterne.

Jimi bruges af online aviser som Version 2, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Børsen med flere som ekspert på emnet digital marketing.

Anbefalinger fra kendte iværksættere og marketingchefer kan ses på vores LinkedIn profil, eller på hjemmesiden her under “Anbefalinger”.

Dit lokale SEO bureau

Lokal SEO handler om skaffe potentielle kunder lokalt ved at ranke i de organiske søgeresultater på søgeord som “Advokat Århus”, eller “Tandlæge Randers”, alt efter hvad du laver, og hvor du bor.

Vi har et ekstra skarpt fokus på lokal SEO, da det ofte giver vores kunder det bedste investeringsafkast at gå efter lokale kunder, hvor der er mange kunder, men hvor der ikke er den store konkurrence.

Indenfor Lokal SEO er det især et værktøj som Google Business der kan hjælpe jer med hurtig synlighed i søgeresultaterne.

Lokal SEO er markant nemmere end at arbejde med end større generiske søgninger, og der er en højere konvertering på disse søgeord.

Linkbuilding

Linkbuilding er stadig i år 2023 nr 1 rankingfaktor for Google.

Det har det været siden starten af, hvis du ville til tops i søgemaskinerne, og det er det stadigvæk.

Linkbuilding har haft et blakket ry, da der findes en del såkaldt blackhat linkbuilding.

Det er et større emne i sig selv, men helt kort kan det siges at hvis du køber links, så bryder du Googles retningslinjer, og du kan potentielt få ødelagt din hjemmesides organiske placeringer af Google.

Vi er et af de få SEO bureauer i København som ikke laver ulovlig linkbuilding.

Vi skaber online PR (som giver os naturlige relevante links) i kampen om de bedste placeringer i søgemaskinerne.

Dette er en linkbuilding strategi som vi som virksomhed har direkte overført til flere af de virksomheder vi har samarbejdet med, med succes.

Mere om linkbuilding

Den store fordel ved de lovlige links, som er skabt på baggrund af professionel online PR og content marketing, er at de aldrig vil blive fjernet af en update fra Google, at de ikke bryder dansk lov og at både websitets autoritet, og din egen autoritet som forfatter til dette content, bliver tårnhøj.

En enkelt ulempe ved linkbuilding, ligemeget hvordan du laver den, er at resultaterne tager lang tid før de kommer.

Oftest tager det flere måneder. Men efter de måneder, så bliver du næsten også umulig at slå væk fra de organiske søgeresultater, fordi at du netop har opnået disse værdifulde links, som ikke mange andre kan opnå.

Man kan i en periode indtil at effekten af sin linkbuilding tager fuld effekt bruge Google Ads for at få besøg på sin hjemmeside.

Vi er et certificeret Google Ads bureau, og kan derfor også hjælpe dig med dette.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi er vant til at samarbejde med helt små iværksættere, til store virksomheder der omsætter for flere hundrede millioner per år

download 5
Omsætning over 11 millioner per år
logo stacked greendark
Omsætning over 20 millioner per år
norriq
Omsætning over 67 millioner per år

dansk sundhedssikring
Omsætning over 400 millioner per år

images
Omsætning over 24 millioner per år
download 3
Omsætning over 32 millioner per år
sandgrav logo
Omsætning over 7 ½ millioner per år
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
Omsætning over 12 millioner per år

SEO dine konkurrenter får svært ved at kopiere

De kampagner vi laver som SEO bureau kræver balancegang imellem at være up to date med Googles seneste updates og vide, hvad lige præcis dit segment ønsker at se, når de besøger din side, hvis du gerne vil til tops i søgeresultaterne. 

Således arbejder vi som SEO bureau for at gøre Google og dine besøgende glade.


Webdesign

SEO handler også om webdesign (som vi har været indeover et par gange). Hvis dine brugere ikke kan navigere rundt på din hjemmeside nemt og hurtigt, så mister du dine besøgende. 

Google kan måle på alt dette og de vil ranke dit site lavere end de andre, som godt kan finde ud af at give deres brugere en nem oplevelse på deres hjemmeside.

Derfor er en stor del af vores SEO-værkstøjskasse fyldt med værktøj indenfor konverteringsoptimering (kunsten i at få flest mulige kunder ud af X antal besøgende).

Det er nemlig den bedste UX.

SEO analyser

Vi analyserer alle dine SEO data hver måned eller oftere, hvis vi sammen finder behov for det.

Vi sammenligner data fra Google Analytics op imod tidligere resultater fra dine SEO kampagner og sammenligner op imod dine konkurrenter, og vi finder ud af hvilke faktorer og muligheder der er for din virksomhed.

Således er du kontinuerligt opdateret på, hvad vores SEO arbejde har skabt for dig og du ved hele tiden, hvordan du står i forhold til konkurrenterne.

Nogle af opgaverne der skal løses vil være teknisk SEO, og andet content marketing.

Vi løser begge områder.

Nu ranker din SEO

SEO med henblik på at skaffe mere lokal trafik til din hjemmeside, er et middel, som vi har set skabe en ROAS på cirka 1000%.

Det betød for en af vores kunder, at de investerede for 15.000,- kr i SEO hos os. De er pt oven i købet kun er på side 2 i Google, men alligevel har det per dags dato genereret en omsætning på 144.000,- kr.

Den første kontakt er oftest den sværeste.

Men lad os bare starte med at mødes til en kop kaffe, så ser vi på dine seo-muligheder og finder ud af, hvordan vi hjælper dig bedst.

De bedste SEO bureauer kan det her

SEO kampagner kræver balancegang imellem at være up to date med Googles seneste updates og vide, hvad lige præcis dit segment ønsker at se, når de besøger din side, hvis du gerne vil til tops i søgeresultaterne.

Således arbejder vi som SEO bureau for at gøre Google og dine besøgende glade.

I gamle dage var søgemaskineoptimering alt for meget spam, fravær af brugervenlighed og lavt fagligt niveau på alt for mange danske hjemmesider.

Det har ændret sig meget. Rigtig meget. 

Søgemaskinerne er blevet mere mere rene, og fri for spam, og de besøgende stiller højere og højere krav til de søgeresulater i søgemaskinerne de finder, når de leder efter et produkt eller en service.

Vi har hjulpet danske hjemmesider med SEO siden 2004, og vores viden indenfor dette emne bruges blandt andet af kendte danske aviser som Børsen, Politiken, Ekstrabladet, BT, Version2, Zetland og flere andre som kilde til deres historier om online marketing og SEO.

Tidligere har der været en mur mellem de gamle brandingbureauer og nørde-seo-data bureauerne.

Den mur bliver revet ned nu og det bliver den, fordi det er Googles ønske at det er det der skal for at skabe online autoritet i Googles søgeresultater, til gavn for brugeren.

Der er dog stadig brug for den tekniske SEO, hvor at man får lavet en teknisk analyse af hjemmesiden, og disse faktorer der kommer ud af denne SEO analyse skal implementeres på hjemmesiden hurtigst muligt.

Men at have et lækkert design, kommunikation og layout der passer til målgruppen på hjemmesiden tiltrækker flere naturlige links, og øger de metrics som Google ranker hjemmesiden på.

i 2021 vil Google for eksempel bruge begrebet “Core Web Vitals” som et rankingsignal. Læs mere her.

Core Web Vitals handler både at du skal få optimeret efter nogle mere tekniske parametre, men det handler først og fremmest om at skabe den gide brugeroplevelse for de besøgende på hjemmesiden.

Den såkaldte UX

Brugeradfærd (UX) er allerede en vigtig rankingfaktor og det bliver den også mere og mere fremadrettet.

Vi har i flere år arbejdet med netop denne fusion af den tekniske analyse indenfor søgemaskineoptimering, og med professionel tekstforfatning (i samarbejde med et kommunikationsbureau), så derfor betragter vi os mere som et hybridbureau, der samler branding, kommunikation, data & kode i én samlet pakke.

seo bureau aarhus

Vi er et af Danmarks bedst certificerede bureauer

dansk hubspot partner
google partner bureau århus
facebook marketing partner

Søgeordsanalysen

Søgeordsanalysen er den analyse som hurtigst giver os adgang til at forstå jeres marked. I søgeordsanalysen finder vi oplysninger der er vitale for hele processen med at få jeres hjemmeside til at ranke.

De oplysninger vi finder i søgeordsanalysen er:

  • Hvor relevant er det for dig at ranke på lige præcis X søgeord ?
  • Kan du tjene nok penge på det?
  • Hvor meget arbejde ligger der i at få til at ranke i toppen af søgemaskinerne ?
  • Hvilke opgaver skal løses?
  • Har vi nogle erfaringer med at ranke på den slags søgeord?
  • Vil i som virksomhed kunne hjælpe os med sparring? (med den rette sparring fra jer, bliver det nemmere for os at lave content til landingssiderne, og til det content som vi skal give væk til andre hjemmesider for at kunne få links)

Hvis ikke man får stille sig selv alle de her spørgsmål inden at man går i gang med arbejdet, kan man komme til at spilde flere måneder med at arbejde på at ranke et søgeord, som man finder ud af der alligevel ikke er den gode forretning i, eller som kræver meget mere arbejde end man troede.

International søgemaskineoptimering

Potentialet for danske hjemmesider for at komme til at ranke i udlandet er absolut tilstede, og kræver faktisk mindre end mange kunne frygte.

Den største forskel på at lave international SEO og på at lave det i Danmark, er teksten.

Fordi teksten skal være unik, og den skal kommunikeres ud på en måde som passer til de kulturelle vilkår der er i det enkelte land.

Men ellers så handler det tekniske SEO, og opgaven med at få indgående links faktisk om det samme, og kan overføres 1:1.

Vi har cases med SEO i USA, hvor vi fik 1 plads på søgninger med mere end 50.000 søgninger per måned, i en hård branche. Uden at købe links eller lignende.

Kontakt os og hør mere om denne case.

SEO priser fra vores bureau

Her kan du se et overblik over de priser vi har på vores SEO. Hvis du gerne vil se en uddybende artikel omkring hvordan vi er nået frem til disse priser kan du læse med her SEO priser


Ofte stillede spørgsmål om det at vælge et SEO bureau

Hvorfor vælge et SEO bureau, fremfor at gøre det selv ?

Når du vælger et SEO bureau fremfor at lave din SEO selv, så har du en samarbejdspartner som både kan håndtere nogle af de opgaver du ikke selv har tid til.

Du får også hjælp til en SEO strategi, en SEO plan og du får adgang til nye, friske øjne på dit projekt fra SEO eksperter med mere end 18 års erfaring.

Skal jeg vælge et SEO bureau som KUN laver SEO, eller kan jeg også vælge et online marketing bureau?

Du kan finde SEO bureauer som KUN laver SEO. Engang var Online Marketing Bureauet ApS også kun et bureau der lavede SEO. Men for flere år siden skiftede vi til at kunne hjælpe vores kunder med Facebook annoncering, Google Ads, Linkedin og webanalyse også, da flere og flere af vores kunder efterspurgte disse ydelser, ved siden af deres SEO.

Og vi er ikke blevet dårligere til SEO siden da. Tværtimod.

Vi har folk der KUN laver SEO, og folk der KUN laver Google Ads. Og vi snakker sammen på tværs af vores specialer, lærer af hinanden og hele tiden tænker på hvad kunder har bedst af.