Eksempler på presseinvolvering som online marketing ekspert kan ses her

 

  • Jimi Hove er desuden Ekspertblogger på Danmarks største iværksætterportal, Amino. Han har blogget på nets.dk, ivaekst.dk, Accuranker.com, og er en vigtig del af et samarbejde med IVN (Iværksætternetværket) som er den største iværksættergruppe på Facebook med over 60.000 medlemmer. Og mere til.

Jimi Hove bruges også af mange andre magasiner, både i indland og udland. For en fuld liste over referencer kontakt os på [email protected]

Følgende billeder kan bruges i vores pressemateriale. Det forestiller Jimi Hove, som er indehaver af OnlineMarketingBureauet.dk. Ved ønske om flere, eller anderledes billeder og/ eller video, kontakt os på [email protected] eller på telefon 42430808

online marketing bureau

online marketing københavn seo google ads facebook linkedin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jimi Hove deltager også i TV. podcast og radio sammenhænge.

Jimi Hove er garanti for en ærlig mening, dog uden at deltage i personlige angreb, men holder sig til emnet.

Jimi Hove har over 12 års professionel erfaring med online marketing. Han samarbejder til dagligt med marketingchefer i større virksomheder, og er sparringspartner hos et bredt udvalg af iværksættere.

Han har over 6000 mennesker der følger ham på Linkedin.

Her er en video som er en teaser for en podcast, som Jimi Hove lavede sammen med Dandomain. Det viser fint formidlingsevnerne omkring de her emner, og en evne til at lave humoristisk ping pong med en journalist. Jimi har tabt 20 kg siden den her video blev optaget, og fremstår derfor visuelt skarpere.

Kontakt os her

Gratis guides og nyheder

Vi sender nyhedsbrev ud flere gange per måned
  • 💰 Få rabatter og tilbud
  • ⏱️ Deltag i konkurrencer
  • ➡️ Skræddersyede nyhedsbreve til dit niveau af online marketing
Send notifikationer    Ok No thanks