Kursus i online markedsføring

Her vil du finde en oversigt over vores kursus i online markedsføring .

Hvad enten det er kurser i SEO, Google Ads, Facebook annoncering eller branding eller hvordan man bruger kunstig intelligens indenfor markedsføring, så finder du det her.

Der vil løbende blive tilføjet nye kurser her, så følg os gerne på de sociale medier eller vores nyhedsbrev for at se hvornår der bliver tilføjet nye kurser.

SEO kursus

Kurset afholdes af en Danmarks bedste SEO eksperter, Jimi Hove.

Jimi har opbygget hele den her hjemmeside du ser nu, og den er en af de absolut førende hjemmesider i Danmark, i en meget svær branche at performe i, med hensyn til SEO.

Ligeledes bruges han af de største medier i Danmark som ekspert i hisorier hvor at de har brug for en ekspert som kilde.

Kursus i Google Ads

Kurset afholdes af Jimi Hove som er stifter OMBU ApS

Jimi Hove har arbejdet professionelt med Google Ads i 8 år, og OMBU ApS er et Google Ads Partner bureau. Det betyder at Google har godkendt vores arbejde.

Vi har arbejdet med virksomheder der omsætter for hundrevis af millioner, og for helt nye iværksættere.

Kursus i WordPress

Kurset afholdes af Jimi Hove som har lavet mere end 200 sider i WordPress på over 18 år.

Han er stifteren af OMBU ApS som arbejder med online marketing, så du lærer altså ikke bare rent teknisk hvad det vil sige at arbejde med WordPress, men også hvordan at du bruger det rent kommercielt.

kursus kommunikation

Kursus i PR

Kurset afholdes af Jimi Hove

Jimi har medvirket som ekspert i mange store danske medier, særligt indenfor emner omkring snyd indenfor marketing, men også indenfor emnet iværksætteru.

Hvorfor tage kursus i online markedsføring hos os ?

Markedsføring er et vidensfag. Og det er et fag i konstant udvikling. Klichéen om at man “skal være omstillingsparat” passer om noget på dem der arbejder med marketing.

I de seneste 20 år har særligt online marketing forandret markedsføring for altid. Hvor der før i tiden var en masse pejlemærker indenfor markedsføring som man kunne følge, og dermed skabe sig en karriere på, så forandres landskabet hele tiden nu.

Man kan ikke forvente at kunne få et job indenfor markedsføring nu, hvis at man ikke kender til de seneste udviklinger indenfor online marketing. Her snakker vi om udnyttelsen af kunstig intelligens som: Midjourney, ChatGPT, Google Bard, Adobe Firefly. Den her slags kunstig intelligens kaldes også for generativ ai, og hører indenfor kategorien content marketing.

Indenfor PPC er der Google Ads værktøjer som Performance Max og Smart Bidding, som også er bygget op omkring kunstig intelligens. Her handler det ikke om at skabe content, som det gør indenfor generativ ai, men om at finde den perfekte målgruppe ved hjælp af kunstig intelligens.

Så der skal du tage kursus i markedsføring, løbende. Hvis du spørger os. Vi gør det selv. Og vi er glade for at arbejde med det, og give vores erfaringer videre.

Du får et kursusdiplom

Du kan tilvælge, helt gratis, at tage dit kursus i markedsføring og få et diplom ved afslutningen. Men det kræver at du gennemfører en eksamen. Dette forløb kan fravælges hvis det ikke ønskes.

Et diplom kan være gavnligt at have på dit CV i forhold til jobsøgning.

Uddannelse indenfor markedsføring

Mange gange er et kursus ikke nok, men du har brug for en uddannelse indenfor markedsføring. Her kan du se en liste over uddannelsesinstitutioner indenfor markedsføring i Danmark:

https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsakademiuddannelser/handelsogoekonomiskeuddannelser/markedsfoeringsoekonom

https://www.cphbusiness.dk/vaelg-efter-interesse/salg-og-markedsfoering

https://www.studentum.dk/soeg/videregaaende-uddannelse-markedsfoering-og-salg/a21-c104

https://www.via.dk/uddannelser/design-og-business/branding-and-marketing-management

Kontakt os angående vores kurser

Husk at alle vores kurser starter med et indledende møde hvor at vi får afdækket jeres ønsker og behov. På den måde bliver det ikke bare en lang talestrøm fra vores undervisere, men et skræddersyet forløb der starter hvor du er, og tager dig derhen hvor du gerne vil hen til.

Kontakt os her, og lad os tage den første samtale

Ofte stillede spørgsmål om vores kurser

Hvad er et kursus?

Et kursus er i modsætning til en workshop et læringsforløb hvor at der er en underviser der underviser, og en elev der lærer. I en workshop der arbejder eleven meget mere med, og forløbet er delt op i projekter der skal løses.

I et kursus kan eleven dog godt løse opgaver, og tage en eksamen, men det er ikke baseret på projekter.