Hjemmesider lavet med kunstig intelligens

hjemmeside lavet i kunstig intelligens

Hvordan laver man hjemmesider med kunstig intelligens?

Man kan lave sin hjemmeside med kunstig intelligens. Enten som at få den lavet fuldstændigt, eller som en hjælpende hånd, hvor at du stadig selv laver det du gerne vil.

I guiden her vil vi se nærmere på hvordan at du gør dette ved hjælp af generativ ai.

Ved du hvad du ønsker af en hjemmeside?

Når at man vil lave en hjemmeside ved hjælp af kunstig intelligens, er det vigtigt at man ved hvad man gerne vil have (hvis det altså skal være ekstra godt).

Man kan godt lave en hurtig og nem hjemmeside ved hjælp af generativ ai, uden at have forstand på design, branding og de forskellige funktioners ens hjemmeside skal have. Det kan man gøre hvis ens budget ikke er så stort.

Men hvis man ønsker en særligt god hjemmeside der skiller sig ud, og dermed performer lidt bedre, kan det være en god idè at alliere sig med en webdesigner, eller en der arbejder med online marketing (som ved hvad der skal til for at skabe mest muligt salg på ens hjemmeside).

Fordi allerede nu, hvor den kunstige intelligens ikke har været så meget indover at bygge hjemmesider, så har vi i mange år haft mulighed for at bruge stock images, færdigtlavede temaer (for eksempel WordPress temaer) og så videre. Altså en hel del hjælpemidler til hurtigt at lave billige hjemmesider i.

Og selv med alle disse hjælpemidler, kan man med det skarpe øje godt se forskel på en hjemmeside en amatør har lavet, og på en hjemmeside som en professionel webdesigner med mange års erfaring har lavet.

Og sådan bliver det også med generativ ai hjemmesider. Du kan lave endnu mere selv, men det bliver bedre med ekstern hjælp.

Software man kan bruge til ai hjemmesider

Det at lave komplette hjemmesider ved hjælp af generativ ai, er stadig så nyt her i midten af 2023 at der kun findes få komplette løsninger.

Man kan finde masser af plugins til for eksempel WordPress, som kan skabe tekster ved hjælp af ai, men der findes ikke mange tjenester der kan skabe komplette websites.

Her kan du for eksempel finde ChatGPT for WordPress som er en Chrome Extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/chatgpt-for-wordpress/ihlmencnomgfbmeoddhdpgpieahimmmk

Der er dog begyndt at komme nogle tjenester til at lave komplette websites i ai. Og nogle af dem er:

Andre måder at arbejder med ai på sin hjemmeside

Som det ses er der endnu ikke mange muligheder for at lave komplette websites med ai, men de kommer snart. Og vi skal nok holde dig opdateret her på siden.

Her kan du se andre muligheder for at arbejde med ai på din hjemmeside

Her først et eksempel med Midjourney til at bygge sin hjemmeside.

Og her kan du se hvad for eksempel Adobe Firefly kan.

Rettigheder til content – Vigtigt

Det er vigtigt inden at du går i gang med at lave din hjemmeside med hjælp af kunstig intelligens, at du venter lidt med at bygge hele din forretning op omkring det.

Lige nu er det mest bare sjov med de nye former for generativ ai, og en ny epoke der lige skal finde sine ben at gå. Og de tjenester som for eksempel Midjourney, ChatGPT og Google Bard, de henter de data de bruger fra andre steder på nettet. Det er man endnu ikke sikker på, om de har fulde rettigheder til at gøre.

Så du kan risikere at alt dit arbejde må tages ned igen, fordi man har brudt nogle ophavsrettigheder.

Så derfor vent lidt, inden du går all-in.

Det hele er en lidt kompliceret juridisk proces, så vent med at bygge en forretning op over de her tjenester, men leg gerne med det, og kom på forkant med de nyeste muligheder i webdesign.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du søger rådgivning og hjælp til din fremtid med hjemmesider lavet i kunstig intelligens.

Se flere af vores indlæg