Lokal SEO

undraw onboarding o8mv

Hvad er lokal SEO ? Læs guiden her

Lokal SEO handler om at blive fundet på lokale søgninger. I vores eget eksempel vil vi for eksempel gerne blive fundet på en søgning som “seo bureau København”.

Du vil måske gerne findes på “advokat københavn”, “låsesmed københavn” eller andet.

Adskillige undersøgelser viser at lokale søgninger er dem der konverterer højest. Det vil sige at der er kort vej fra at nogen søger på “seo bureau københavn” til at de tager handling.

Årsagen til dette er at søgehensigten afslører at de er længere nede i salgstragten.

Med andre ord, så er det folk der ved hvad de vil, når de søger lokalt.

Lad os for eksempel tage eksemplet med “advokat københavn”. Det er ikke bare nogen der søger “advokat”, eller som søger efter “hvordan virker den paragraf i loven”.

Det er en person der er klar på at kontakte en advokat i København.

Her er links til et par af de undersøgelser der viser at lokal SEO konverterer helt i top.https://www.webfx.com/local-seo/statistics/

Lokal SEO og Google Business

“Google My Business” er gratis, og du skal dybest set bare logge ind der, og udfylde så mange af oplysningerne som muligt.
I følge Google selv, så står lokale søgninger for over 46% af alle deres søgninger.

Her kan du læse 16 andre imponerende facts omkring local search: Læs hos Hubspot her

Ikke nok med det, så er lokal SEO et område som andre SEO’ er ofte neglicerer, så konkurrencen ved at bruge Google Business til at opnå resultaterne, er ofte rigtig fine. Dette betyder at det er nemmere for at få succes der.

Her kan det ses på en søgning der hedder “online marketing bureau københavn”. Det er vores Google Business side, som man kan se på kortet der.

seo bureau koebenhavn lokal seo google business kort screenshot

Google Business er utroligt nemt at opsætte. Det eneste du skal gøre er at udfylde alt de beder dig om. Få samlet nogle anmeldelser ind (det kan vi eventuelt hjælpe med.

Vi har noget godt og billigt software til den slags. Se det her: anmeldelser til dit firma ? Også til Trustpilot), og så opdatere det når du udsender nye blogindlæg og nyheder.

Så er du på vej til toppen af søgeresultaterne, som du kan se vi er.

Almindelig Lokal SEO i søgeresultaterne

Nu fik vi set på Google Business til når du skal arbejde med lokal SEO. En anden måde at få organisk trafik på indenfor denne specifikke genre i online marketing, er ved at lave onpage SEO , der skal få dig frem i de almindelige organiske søgeresultater.

Før så du os på søgningen “Online Marketing Bureau København” være på Google Business / Maps kortet. Her kan du se at vi også er nr. 2 i de almindelige organiske søgeresultater i Google

lokal seo organiske resultater screenshot

Selvom Google Business listingen er højere oppe, er der altså færre der klikker sig ind på din hjemmeside den vej igennem. Så derfor er det bedst at ligge højt i de almindelige organiske resultater. Men også meget sværere.

Set på hvor svært og dermed arbejstimer der skal bruges, er det klart nemmere at komme i top med Google Business. Så hvis du leder efter en hurtig succesoplevelse, så lav din Google Business listing allerede i dag.

Eller kontakt os, og få os til at hjælpe dig med lokal SEO.